Chevrolet MyLink
LOS ANGELES – La începutul anului viitor, versiunea americană a modelelor Chevrolet Spark și Sonic (cunoscut în Europa sub denumirea de Aveo) va integra Siri, asistentul inteligent ce rezolvă lucrurile la cerere. Chevrolet a făcut anunțul astăzi, în cadrul Salonului Auto Internațional de la Los Angeles.

Cu ajutorul sistemului infotainment Chevrolet MyLink din dotarea standard, clien
ții cu un iPhone compatibil (4S sau mai recent) ce rulează iOS 6 pot transmite sistemului Siri un număr de sarcini pe care acesta le efectuează în timp ce şoferii sunt în siguranță, având privirea la drum și mâinile pe volan. Pentru a reduce și mai mult posibilitatea distragerii atenției, Siri aduce funcția hands-free la un alt nivel cu ajutorul modului de funcționare Eyes Free, ce permite utilizatorilor să interacționeze cu iPhone-ul lor doar prin intermediul vocii, împiedicând în același timp aprinderea ecranului dispozitivului.

Posesorii își conectează pur și simplu iPhone-ul la radioul MyLink prin Bluetooh, îl cuplează cu sistemul și folosesc butonul de activare a vocii de la nivelul volanului pentru a începe și încheia sesiunile cu Siri în modul de funcționare Eyes Free.

În S.U.A., posesorii modelelor Spark
și Sonic RS pot folosi Siri în modul de funcționare Eyes Free pentru a:
  • Efectua apeluri în modul hands-free, prin activare vocală, către Contactele înregistrate în iPhone;
  • Asculta piese din biblioteca iTunes și chiar schimba automat sursele muzicale de la radio AM/FM/XM la modul iPod
  • Asculta, compune și trimite un iMessage sau un sms către un număr de telefon sau un Contact salvat
  • Accesa Calendarul și adăuga întâlniri
  • Reduce și mai mult posibilitatea distragerii atenției prevenind aprinderea ecranului Iphone-ului, chiar și atunci când Siri răspunde unor întrebări simple cum ar fi rezultatele meciurilor sau zilele sărbătorilor naționale
  • În intervalul de timp în care Siri este în modul de funcționare Eyes Free, asistentul nu va putea răspunde întrebărilor complexe ce necesită afișarea unei pagini web.
„Faptul că Chevrolet a anunțat disponibilitatea funcției Siri Eyes Free pe modelele Spark și Sonic cu mult înaintea mărcilor de lux spune multe despre angajamentul nostru în ceea ce privește clienții autovehiculelor mici,” a declarat Cristi Landy, director de marketing Chevrolet pentru autovehicule de mici dimensiuni.„Conectivitatea sigură, accesibilă, fiabilă și portabilă constituie o prioritate pentru clienții noștri, iar Siri completează capacitățile deja existente ale MyLink de a oferi o experiență de conducere incredibilă.”

Atât Spark cât și Sonic sunt disponibile cu serviciul premium OnStar de Navigație și Conectivitate, valabil timp de șase luni.OnStar conferă un plus de siguranță, securitate și conectivitate acestor autovehicule, incluzând servicii cum ar fi sistemul de răspuns automat la impact, sistemul de asistență în cazul furtului autovehiculului, sistemul de diagnoză a autovehiculului și cel de asistență rutieră.

De asemenea, majoritatea posesorilor de smartphone-uri pot descărca aplicația RemoteLink pentru telefoane mobile, ce oferă abonaților OnStar posibilitatea de a controla și gestiona anumite funcții ale autovehiculului cu telefonul.Pentru mai multe informații referitoare la serviciile OnStar, vizitați pagina de internetonstar.com.

Fondată în 1911 în Detroit, Chevrolet este una dintre cele mai mari mărci de autovehicule din lume, cu activităţi comerciale în peste 140 de ţări şi cu vânzări de peste 4 milioane de autovehicule şi camioane pe an.Chevrolet oferă clienţilor săi autovehicule cu consum redus de carburant şi performanţe energice, design expresiv şi calitate înaltă.Puteţi găsi mai multe informaţii referitoare la modelele Chevrolet pe pagina de internet www.chevrolet.com.

Sursa : Chevrolet Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii