28 de persoane intr-un MINI
O echipă din East Sussex, formată din gimnaste, a doborât două recorduri mondiale din Guinness World Records™ pentru numărul de oameni care au încăput în habitaclul unei versiuni clasice Mini şi a unui model MINI din gama 2012.

În Potters Fields Park din Londra, 28 de tinere, care au demonstrat o mare flexibilitate, şi-au făcut loc într-un MINI Hatch cu ocazia celei de-a opta reuniuni anuale Guinness World Records Day. Echipa a doborât vechiul record de 27 de persoane, deţinut tot de ea şi stabilit anul trecut la Eastbourne.

Domnişoarele au utilizat la maximum orice spaţiu disponibil în MINI, inclusiv bordul, spaţiul pentru picioare, ba chiar au reuşit să plaseze patru persoane în portbagaj.

După ce au sărbătorit primul record, tinerele au mers la studiourile ITV pentru a încercat stabilirea celui de-al doilea record în direct la "This Morning", unde au izbutit să urce 23 de persoane în habitaclul unei versiuni clasice Mini, astfel că şi-au îmbunătăţit vechea performanţă - 21 de fete.

În prezent, peste 400.000 de oameni din jurul lumii au luat parte la evenimentele de stabilire a recordurilor cu ocazia celei de-a opta ediţii Guinness World Records Day, care celebrează ziua din 2004 când Guinness World Records a devenit cea mai bine vândută carte din lume pentru care se plătesc drepturi de autor.

Sursa: Mini Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii