Andreea Necula
Andreea Necula şi Alina Bunica, recunoscute ca pilot de raliuri în campionatele interne de profil, au premiat cei mai buni 10 piloţi ai claselor Superbike 1000cc şi, respectiv, Supersport 600cc în cadrul Galei Campionilor Dunlop Romanian Superbike 2012.

Gala Campionilor Dunlop Romanian Superbike 2012, organizată ieri în Bucureşti, a fost animată de două prezenţe incendiare ale motorsportului românesc: Andreea Necula şi Alina Bunica. Recunoscute ca pilot de raliu legitimate FRAS, cele două dive ale competiţiilor pe patru roţi din România sunt totodată cunoscute şi ca prezentatoare ale unor emisiuni de profil: Academia de Test şi, respectiv, Ro Motorsport.

Cei mai buni 10 piloţi ai clasei Supersport 600cc din cadrul cupei DUNLOP Romanian Superbike 2012 au primit medaliile din mâinile care conduc unele dintre maşinile ce fac performanţă în Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop, Alina Bunica. Cu performanţe deosebite în competiţiile interne de karting, viteză în coastă şi raliuri, Alina Bunica s-a remarcat în urmă cu mai bine de 8 ani în postura de Vice-Campion Naţional la Karting. În 2007 a debutat în raliuri, terminând sezonul în postura de Vice-Campion Naţional la Debutanţi. “Motorsportul înseamnă pentru mine în primul rând competiţia cu propria persoană şi cu propriile puteri. O confruntare permanentă pentru a deveni mereu mai bun. În al doilea rând, este o confruntare cu ceilalţi. Mă bucur că sunt una dintre pasionatele acestui sport şi că îl trăiesc până în măduva oaselor. Felicit campionii Dunlop Romanian Superbike 2012 şi îi admir pentru pasiunea şi devotamentul de care dau dovadă”, a mărturisit Alina Bunica, pilot în cadrul CNRD.

La rândul său, omul de televiziune Andreea Necula, cunoscută şi ca cea mai sexy pilot de raliuri, a înmânat medaliile celor mai buni 10 piloţi de la clasa regină Superbike 1000cc. Andreea Necula a debutat în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă Dunlop în 2007, pilotând un Renault Megane Coupe. A fost pe podium în majoritatea etapelor şi a dat o nouă înfăţişare performanţei în motorsport. “Pentru mine motorsportul începe ca o educaţie care te formează, fiind în acelaşi timp o pasiune care se poate transforma într-un sport de elită sau poate rămâne doar un hobby în funcţie de bugetul pe care îl are fiecare. Sunt foarte încântată să fiu alături de performerii Dunlop Romanian Superbike. Sunt oameni pe care îi respect pentru că au parte de un pic mai multă adrenalină decât noi cei care alergăm pe patru roţi”, a mărturisit Andreea Necula, pilot CNVCD.

Performerii DUNLOP Romanian Superbike 2012 medaliaţi sunt:
Ionuţ Mistode – Campion Naţional Superbike
Cătălin Cazacu – Vice-Campion Superbike
Alina Bunica
Daniel Vârgolici – locul III, clasa 1000cc
Andrei Enescu – locul IV, clasa 1000cc
Eduard Alexandrescu – locul V, clasa 1000cc
Marian Zaharia – locul VI, clasa 1000cc
Iulian Soros – locul VII, clasa 1000cc
Kalin Kulev – locul VIII, clasa 1000cc
Barda Gal – locul IX, clasa 1000cc
Ştefan Popescu – locul X, clasa 1000cc
Petre Pop – Campion Naţional Supersport
Cosmin Costescu – Vice-Campion Supersport
Vladimir Dimitrov – locul III, clasa 600cc
Boian Bonchev – locul IV, clasa 600cc
Octavian Negrea – locul V, clasa 600cc
Aron Romocea – locul VI, clasa 600cc
Eduard Socaci – locul VII, clasa 600cc
Călin Florin – locul VIII, clasa 600cc
Victor Nemeş – locul IX, clasa 600cc
şi Adrian Teodorescu – locul X, clasa 600cc.

Cupa DUNLOP Romanian Superbike 2012 a debutat în a doua jumătate a lunii martie a anului curent şi s-a desfăşurat în opt etape pe circuitele internaţionale de la Serres, Hungaroring, Pannoniaring, Slovakiaring şi Brno. Pentru sezonul 2013, cupa de motociclism viteză DUNLOP RoSBK, programează desfăşurarea unei etape şi pe circuitul MotorPark din România.

Sursa: Izabella Ghita, PR Managing Partner
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii