Conceptul S-Cross
S-Cross desemnat “Cel mai bun concept” la Salonul Auto de la Guangzhou 2012

Conceptul S-Cross a fost extrem de apreciat pentru designul său sofisticat care se prezintă ca un crossover evolutiv şi care dă tonul unei noi direcţii de tehnologii pentru Suzuki.

Din lista de maşini nominalizate de către "China Foreign Trade Guangzhou Exhibition General Corporation" şi canale de mass-media implicate, S-Cross a fost desemnat câştigător al premiului de "Cel mai bun concept" în urma unui sistem de votare care a cumulat toate opţiunile exprimate prin internet şi telefonie mobilă, în urma rezultatelor exprimate pe website-ul oficial al Salonului şi pe baza votului exprimat de către o comisie formată din experţi.

S-Cross este primul concept crossover de clasa C de la Suzuki, dezvăluit în premieră internaţională în cadrul Salonului Auto de la Paris 2012.

"Emoţie" X "Calitate" X "Aerodinamică", acestea sunt trăsăturile care stau la baza proiectării lui S-Cross. Emoţia este exprimată de linii dinamice care traversează lateralul maşinii de la spoilerul faţă la partea din spate. Calitatea este ilustrată de o grilă frontală perforată şi construită din crom negru şi crom gri şi de către barele longitudinale de pe plafon, care se retrag la nivelul plafonului când nu sunt folosite. "Aerodinamica" este reprezentată de linia plafonului care coboară spre partea din spate şi de contururile line de pe lateralele spoilerelor şi de la baza portierelor.

Tenacitatea crossover-ului este subliniată de scutul frontal, aripile evazate pronunţat, bandourile de protecţie şi jantele cromate de 20 de inci.

Specificaţii (mm)
Lungime: 4.310
Lăţime: 1.840
Înălţime: 1.600
Ampatament: 2.600
Anvelope: 235/55R20

Sursa: Suzuki Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii