The Test Track
Lake Buena Vista, Florida, S.U.A. – Eforturile designerilor Chevrolet şi ale inginerilor din cadrul Walt Disney Imagineering pot fi admirate la Walt Disney World Resort, unde pista de testare Chevrolet este deschisă publicului.

Acest punct de atracţie reproiectat le oferă vizitatorilor o perspectivă amănunţită asupra unui studio profesionist de design, creând o experienţă virtuală multisenzorială în domeniul designului auto, în premieră în această industrie.

Chevrolet şi Disney şi-au pus la bătaie cei mai buni designeri, cu o expertiză vastă, de la design industrial şi auto până la arhitectură şi animaţie. Colaborarea în materie de design a început cu 18 luni în urmă, bazându-se pe câteva principii călăuzitoare – crearea unei experienţe personale, futuriste şi optimiste.

Sursa: Chevrolet Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

3 comentarii

  1. Preocuparea firmelor constructoare de masini pentru calitatea produselor aduce clienti.Asta-i finalitatea, nu?

    RăspundețiȘtergere
  2. Increderea e un lucru care se castiga, iar cand iti cumperi masina trebuie sa ai incredere in firma pe care o alegi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am auzit niste stiri despre firme de masini care au chemat masinile in service pentru anumite defectiuni constatate la anumite serii. Pe mine asta ma incanta si apreciez cinstea acestor firme. In Romania, se baga sub pres mizeria.

    RăspundețiȘtergere