Prin introducerea tehnologiei secvenţiale diesel cu două turbocompresoare la bordul Zafira Tourer, Opel a creat cel mai rapid van diesel compact cu şapte locuri din segment.

Opel Zafira Tourer BiTurbo
Motor diesel BiTurbo puternic, de 143 kW/195 cp, cu un cuplu de 400 Nm.
Echipat cu tehnologii unice de sporire a siguranţei.
Motorul diesel vârf de lance extinde oferta de motoare a Zafira Tourer.

Prin introducerea tehnologiei secvenţiale diesel cu două turbocompresoare la bordul Zafira Tourer, Opel a creat cel mai rapid van diesel compact cu şapte locuri din segment. Motorul 2.0 CDTI BiTurbo de 143 kW/195 cp, cu un cuplu de 400 Nm, îi asigură noii variante diesel de top a Zafira Tourer o viteză maximă de 218 km/h. Şi cu un consum de carburant în regim mixt de doar 5,6 l/100 km, noul model BiTurbo impresionează nu numai prin puterea dezvoltată, ci şi prin eficienţa sa, făcând dovada unei îmbinări perfecte între performanţă înaltă şi consum redus de carburant.

Sofisticata tehnologie secvenţială BiTurbo din dotarea Zafira Tourer asigură o putere ridicată, un răspuns instantaneu la accelerare şi o forţă de tracţiune extraordinară la o gamă largă de valori ale turaţiei. Acceleraţia de la 0 la 100 km/h se realizează în doar 8,9 secunde, iar elasticitatea este remarcabilă, accelerarea de la 80 km/h la 120 km/h fiind posibilă în doar 8,5 secunde în treapta a cincea de viteză.

Premiatul model Zafira Tourer, declarat recent câştigătorul premiului „Volanul de aur” din 2012 de către cititorii de reviste auto din Europa, îmbină ambianţa premium din habitaclu cu tehnologiile de ultimă oră, unele chiar unice în segmentul din care face parte, oferind astfel un nivel sporit de siguranţă şi confort. Printre caracteristicile tehnice se regăsesc şasiul mecatronic FlexRide, cea de-a doua generaţie a camerei video frontale Opel Eye, sistemul de iluminare frontală adaptivă AFL+ şi parbrizul panoramic ce inundă habitaclul cu lumină naturală.

Noua generaţie a inovatorului sistem Flex7 oferă flexibilitate suplimentară în interiorul modelului Zafira Tourer prin funcţia unică de dispunere a scaunelor, pasagerii beneficiind de un spaţiu nemaiîntâlnit de generos pe al doilea rând.

Noul motor BiTurbo de 2 litri extinde oferta generoasă de sisteme de propulsie pentru modelul Zafira Tourer. Aceasta include în prezent patru motoare diesel şi patru motoare pe benzină, precum şi, pentru anumite pieţe, variante Turbo GPL şi GNC. Multiplele opţiuni asigură satisfacerea unei game largi de nevoi şi preferinţe ale clienţilor. „Modelul de succes Zafira Tourer devine şi mai incitant datorită impresionantelor şi inovatoarelor caracteristici tehnice germane ”, a declarat Thomas Sedran, membru al Consiliului de Administraţie Opel, responsabil pentru operaţiuni, dezvoltarea afacerii şi strategii corporatiste. „În prezent, suntem singura marcă ce oferă un sofisticat motor BiTurbo în dotarea unui van. Performanţa înaltă, consumul foarte redus de carburant şi calitatea premium se îmbină perfect într-un autovehicul cu şapte locuri.”

Noul model Zafira Tourer BiTurbo diesel de înaltă performanţă poate fi deja comandat. Preţurile pornesc de la 28.655 euro cu TVA în România şi se estimează că livrările vor începe din aprilie 2013.

Sursa: Opel Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii