Conceptul Civic wagon
Honda a confirmat astăzi gama de modele pentru Salonul Auto de la Geneva 2013, prezentând 2 noi modele concept și modelul CR-V echipat cu noul motor diesel 1.6 i-DTEC.

Conceptul Civic wagon
Conceptul Civic wagon prezintă direcția designului exterior pentru modelul de serie, ce are rolul de a întări și mai mult gama Civic.

Conceptul NSX
Evoluția conceptului NSX
Noul concept Honda NSX, prezentat în premieră în Europa, sugerează o potențială direcție pentru designul interior al viitoarei generații NSX.

Designul exterior rămâne fidel stilului sugerat prin primul concept, caracterizat printr-o înălțime totală redusă ce scoate în evidență lățimea mașinii.

Proporțiile ce exprimă calitățile dinamice sunt evidențiate de suprafețe simple, curate și moderne, dar și de detalii agresive, ce comunică atitudinea de supercar și sentimentul de produs high-tech.

CR-V 1.6i-DTEC     
CR-V, alături de Civic, va fi disponibil cu noul motor diesel 1.6 i-DTEC – primul produs al noii tehnologii Earth Dreams. Modelul CR-V 1.6 i-DTEC va fi disponibil cu tracțiune față și transmisie manual și va oferi un echilibru excepțional de performanță și consum.

Motorul diesel 1.6 i-DTEC este cel mai ușor motor din clasa sa și confer noului CR-V propulsia necesară, manevrabilitate și costuri reduse de exploatare datorită consumului redus. Noul CR-V 1.6 i-DTEC va fi disponibil începând cu toamna 2013.

Conferința de presă Honda va avea loc pe data de 05 Martie, ora 13:15 CET, în standul Honda (stand nr. 4250)

Sursa: Honda Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii