Presedintele Hyundai Motor Europe, Byung Kwon Rhim, si CEO-ul ALD International, Mike Masterson s-au intalnit la Paris, Franta, pentru a discuta oportunitatile de leasing operational ale Hyundai in Europa.

Hyundai
Hyundai si ALD International se intalnesc sa dezbata noi oportunitati pentru 2013.
Ambele companii intentioneaza sa extinda parteneriatul pentru noi piete din Europa.
Angajament puternic fata de derularea parteneriatului regional.

Presedintele Hyundai Motor Europe, Byung Kwon Rhim, si CEO-ul ALD International, Mike Masterson s-au intalnit la Paris, Franta, pentru a discuta oportunitatile de leasing operational ale Hyundai in Europa.

ALD este partenerul de leasing operational ales de catre Hyundai pentru piete cheie precum Germania, Italia si Anglia. Avand in vedere rezultatele pozitive ale parteneriatului, mai ales in 2012, presedintele Rhim si Mike Masterson au analizat posibilitatea de a-l extinde si la nivelul altor piete din regiune.

Presedintele Rhim a declarat, "Hyundai doreste sa-si consolideze conexiunile si sa dezvolte noi oportunitati cu partenerii sai cheie din Europa, precum ALD International. Vanzarile de flote Hyundai au crescut cu 26% in 2012, iar acest sector inca ofera un potential semnificativ de extindere. Prin urmare, ne dorim o colaborare eficienta cu partenerii nostri din Europa, care va contribui la dezvoltarea operatiunilor comune".

Pe langa oportunitatile privind noi activitati, Hyundai si ALD vor consolida colobararea prin conexiuni stranse si schimb de informatii. Cu acest scop, Hyundai va gazdui sedinta de vanzari a ALD International la sediul sau european din Frankfurt, Germania. Aceasta intalnire va favoriza interconectarea personalului celor doua companii, manageri de vanzari, account manageri internationali in pozitii cheie si manageri de proiect.

Domnul Mike Masterson a declarat: "Ne dorim sa extindem relatia cu Hyundai, sa schimbam informatii si sa identificam noi oportunitati in 2013. Ne bucuram sa dezvoltam acest parteneriat cu o companie dinamica si inovativa, cum este Hyundai".

ALD International este una dintre cele mai mari companii europene de leasing operational. Colaboreaza indeaproape cu producatorii auto pentru a gestiona sistemele de leasing, vanzarile de flote si elementele de marketing prezente la toate nivelurile procesului de leasing operational.

Sursa: Hyundai Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii