Hyundai i30
Modelul "construit pentru Europa" castiga, in Turcia, un prestigios premiu al industriei auto.
Mai multe premii acordate in alte sase tari europene.
Vanzarile au depasit 74.000 unitati de la lansarea liniei de productie, in martie 2012.

Noua generatie i30 a sarbatorit primele noua luni de comercializare, castigand inca un premiu semnificativ pentru industria auto.

Concurand in cel mai disputat segment - clasa C - noua generatie i30 a adjudecat, titlul "Masina Anului", din partea Top Gear Turcia.

De la lansarea liniei de productie, in urma cu noua luni, modelul a atras noi clienti marcii prin corelarea designului atractiv cu costurile scazute de exploatare, nivelul inalt de siguranta si caracterul practic. Premiul obtinut recent reprezinta inca o dovada in sprijinul strategiei de produs Hyundai "construit pentru Europa".

Noua generatie i30 a castigat premii importante si in Cehia, Germania, Irlanda, Polonia, Slovenia si Anglia. Succesul noii generatii i30 a culminat cu desemnarea sa ca finalista pentru cel mai pretigios premiu - Masina Anului in Europa, in 2013 (European Car of the Year).

Allan Rushforth, Senior Vice President si COO la Hyundai Motor Europa, a declarat: "A fost un debut incredibil pentru noua generatie i30, un model care reprezinta principalul nostru element in Europa. Acest lucru demonstreaza progresele noastre si atractia pe care o exercita produsele Hyundai asupra clientilor europeni. Concurand intr-una dintre cele mai disputate clase din Europa, i30 continua sa obtina premii si trofee pentru stil, nivel de siguranta, caracterul practic, confort, eficienta si valoare. Noua generatie i30 este o propunere captivanta, fiind primul model Hyundai finalist in competitia Masina Anului in Europa, in 2013".

Dupa lansarea modelului i30 in cinci usi, gama a fost completata prin variantele wagon si cea in trei usi. Astfel, clientii pot alege i30 intr-una dintre cele mai bine vandute variante de caroserie ale segmentului.

Un produs in totalitate european, noua generatie i30 a fost proiectata in Germania de catre o echipa condusa de Directorul de Design Hyundai Motor Europa, Thomas Bürkle si expune o interpretare remarcabila a "structurii fluide" specifica designului marcii. i30 a fost dezvoltat la Centrul Tehnic Hyundai Motor Europa (HME TC) din Rüsselsheim, Germania si construit la premiata unitate de productie din Nošovice, Cehia.

Elementele de design ale noii generatii Hyundai i30, concepute si dezvoltate la Centrul Tehnic Hyundai Motor Europa, au obtinut doua premii - "Cel mai bun interior" si "Cel mai bun exterior" - la prestigiosul concurs Automotive Brand, organizat de Consiliul de Design German.

Noua generatie i30 a obtinut calificativul maxim de cinci stele pentru nivelul de siguranta, acordat de catre organizatia independenta de evaluare a autovehiculelor, Euro NCAP, devenind una dintre cele mai sigure masini din segmentul sau. De asemenea, autovehiculul a fost foarte bine cotat de catre analisti independenti precum Eurotax, L'Argus si Quattroruote, care au anticipat mentinerea durabila a valorii de revanzare.

Noua generatie i30 beneficiaza de pachetul Hyundai Five Year Triple Care. Acest serviciu ofera clientilor cinci ani de garantie fara limita de kilometri, cinci ani de asistenta rutiera si cinci ani de verificari tehnice periodice gratuite.

Sursa: Hyundai Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii