Deşi lansarea oficială şi debutul la showroom-uri nu au avut încă loc pentru toate pieţele europene, partenerii Opel din România oferă deja clienţilor posibilitatea de a-şi configura şi comanda maşina ideală.

Opel ADAM
Primul Opel ADAM configurat de un client din România a fost deja comandat.
Numeroase dotări încă din variantele standard ale JAM, GLAM, SLAM şi preţuri accesibile pentru opţionale.

Deşi lansarea oficială şi debutul la showroom-uri nu au avut încă loc pentru toate pieţele europene, partenerii Opel din România oferă deja clienţilor posibilitatea de a-şi configura şi comanda maşina ideală.

Varianta de bază a Opel ADAM GLAM porneşte de la un preţ de listă de 10.242 euro plus TVA, în timp ce preţul SLAM este cu doar 242 euro plus TVA mai mare, iar JAM cu 403 euro plus TVA mai mic.

Propunerile de motorizări sunt ideale pentru utilizarea urbană, puterile dezvoltate de propulsoarele pe benzină fiind de 70, 85 sau 100 CP, disponibile cu o cutie de viteze cu 5 trepte şi, opţional, cu sistemul Start/Stop. Costul acestuia se înscrie în linia opţiunilor accesibile ale ADAM, includerea sa în dotările modelului fiind realizată pentru valoarea de 242 euro plus TVA, indiferent de nivelul de echipare. Primul client ADAM şi-a dotat maşina cu acest sistem, întrucât modelul va fi folosit în principal în mediul urban, iar nivelul de consum va fi avantajat.

ADAM & MIHAIL: GLAM elegant, dar sportiv, la un preţ fair-play
Mihail Vlad, 27 de ani, s-a oprit la noul sediu Rădăcini Motors din capitală şi a ieşit cu maşina ideală deja configurată: „Acest model înseamnă pentru mine entuzism şi încântare, ambele la cote maxime”, declară el. Interesat de performanţă şi pasionat de sport, Mihail este şi un adept al eleganţei, aşa încat din portbagajul modelului său ADAM GLAM nu va lipsi echipamentul de tenis. „Proporţiile ideale ale ADAM îl recomandă pentru oraş, iar atitudinea pe care o afişează este în acelaşi timp siguranţă de sine şi spirit de joacă – mă bucur că aceste două elemente se regăsesc într-o maşină modernă, cele de inspiraţie retro mi se par forţate şi, într-o măsură, nenaturale.” ADAM este singura maşină din clasa sa proiectată, dezvoltată şi produsă în Germania. Aflat în business-ul articolelor sportive, Mihail se relaxează fie conducând, fie jucând tenis.

Combinaţia de culori “Red’n Roll” şi “I’ll be black” este câştigătoare în cazul primului ADAM configurat şi comandat de un client român. Dintre cele 61.000 de combinaţii exterioare, Mihail a optat pentru caroserie roşie şi plafon negru. Cheia în culoarea caroseriei este un element standard ADAM, indiferent de nivelul de echipare.

La interior, atmosfera a rămas elegantă, în principal datorită combinaţiei de tapiţerie piele şi textil. Niciun alt ADAM nu are şanse să arate identic, întrucât dincolo de posibilităţile extene, alte 82.000 de variaţii sunt posibile doar la interior. În acest fel, Mihail este sigur că nu va întâlni un alt ADAM ca al său în trafic, nici în România, nici printre cele peste 30.000 de unităţi comandate de clienţi ai câtorva ţări europene care au avut deja lansarea. Practic, fiecare dintre modelele ADAM a fost proiectat de utilizatorul său conform gusturilor şi preferinţelor proprii.

Dotările disponibile la costuri accesibile au dat posibilitatea echipării maşinii cu numeroase funcţii de siguranţă, confort şi stil: Pachet Iarnă (scaune faţă încălzite, volan încălzit) - 282 Euro plus TVA, Controlul automat al farurilor, oglinda retrovizoare electrocromată, senzor de ploaie – pachet disponibil la 117 Euro plus TVA, Pachet Iluminare (lumini de zi LED, stopuri spate cu LED) – 81 Euro plus TVA. Sistemul multimedia IntelliLink, 242 Euro plus TVA, face din ADAM cel mai bine conectat "mini car". Soluţia sa de integrare a smartphone-ului utilizatorului şi a parte dintre funcţionalităţile acestuia în maşină scade şi costul echipamentelor, aducând totodată o mare uşurinţă în utilizarea ambelor.

ADAM, dotări numeroase în variantele standard
Varianta de bază Opel ADAM JAM în România, al cărei preţ este de 9.839 Euro plus TVA, include dotări precum volan îmbrăcat în piele, comenzi sistem audio pe volan, cadrane bord sport cu inele cromate mate, aer condiţionat, computer de bord, airbag-uri frontale şofer şi pasager, laterale şi cortină, lămpi ceaţă spate, faruri halogen, scaune faţă reglabile pe înălțime, coloană de direcţie reglabilă biaxial.

Tot în varianta standard, modelul este dotat cu elemente precum jante din aliaj, oglinzi exterioare în culoarea caroseriei, reglabile electric sau ornamente praguri "Opel". Propunerile pentru ADAM GLAM şi ADAM SLAM aduc în plus numeroase alte funcţii încă din variantele de bază.

Sursa: Opel Romania 
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii