Logo Euromaster
EUROMASTER, reţeaua specializată la nivel european în distribuţia şi întreţinerea anvelopelor, a deschis azi la Bistriţa un nou punct de lucru în franciză – EUROMASTER IonolTrans, specializat în vânzări de anvelope şi servicii pentru camioane şi autoturisme. EUROMASTER IonolTrans este al doilea punct de lucru din ţară în sistem de franciză, şi pe lângă serviciile clasice dedicate camioanelor şi autoturismelor, va include şi servicii de mentenanţă auto. Prin deschiderea noii sucursale în Bistriţa, Str. George Enescu, Nr. 2A, EUROMASTER va aduce expertiza sa în domeniul anvelopelor mai aproape de clienţii din zona de nord a României.

EUROMASTER îşi doreşte să dezvolte în România reţeaua în sistem de franciză, prin puncte de lucru plasate strategic, în apropierea clienţilor, şi prin servicii de calitate, la cel mai înalt standard pe care reţeaua îl oferă de peste 20 de ani în Europa. „Am ales să deschidem al doilea punct de lucru în franciză la Bistriţa, pentru a fi mai aproape de clienţii noştri transportatori, care traversează zona de nord a României. EUROMASTER IonolTrans este prima franciză EUROMASTER specializată în oferirea de servicii pentru camioane, urmând deja o reţetă de succes EUROMASTER, dezvoltată la nivel European. Ne dorim să implementăm proiectul de franciză EUROMASTER la scară cât mai mare şi să aducem cât mai multe reţele autohtone la nivel european, deoarece acest proiect aduce beneficii reale clienţilor români, prin serviciile diversificate, implementate la cele mai înalte standarde de calitate.” a declarat George Lopanov, Director General EUROMASTER România.

„Ne bucurăm şi ne onorează faptul  că numele familiei noastre este de azi EUROMASTER. O familie compusă din peste 2300 de sucursale în 17 ţări europene. Am parcurs un drum lung pentru a ajunge aici, am învăţat multe şi ne-am dedicat pasiunii noastre pentru anvelope. Echipa noastră s-a rodat şi a devenit mai bună de la an la an iar totul a fost posibil datorită clienţilor şi furnizorilor noştri. Credem că avem o bază solidă care ne va permite să continuăm cu succes şi acest nou capitol, EUROMASTER IonolTrans.”, a declarat Ion Olteanu, Director General EUROMASTER IonolTrans Bistriţa.

Punctele de lucru în sistem de franciză beneficiază de aceleaşi instrumente, aceleaşi metode de vânzare şi de lucru ca cele ale reţelei EUROMASTER la nivel European, dar şi de notorietatea şi cunoştinţele reţelei. În plus, punctul de lucru în sistem de franciză EUROMASTER are acces şi la multiplele acţiuni promoţionale şi iniţiative lansate de reţea, iar în funcţie de zona geografică şi specificul activităţii, acesta poate profita de contractele clienţilor naţionali şi internaţionali ai reţelei.

„Sunt bucuros că un proiect inovator precum este sistemul de franciză EUROMASTER este implementat în România. Grupul Michelin crede foarte mult în acest proiect, deoarece are o abordare orientată către servicii de calitate pentru clienti, prin dezvoltarea profesionalismului specialiştilor în anvelope dar şi prin servicii de mentenanţă auto precum: servicii aferente roţilor, revizii auto, sistem de franare, amortizoare. Deschiderea primei francize specializate pentru a oferi servicii pentru camioane ne ajută să fim mai aproape de clienţii noştri transportatori şi de nevoile acestora, prin servicii specializate şi expertiza dovedită la nivel European.” a declarat Arnaud Potiron, Director Comercial Anvelope pentru camioane, industriale şi agro, Michelin România şi Balcani.

Pe tot parcursul perioadei de pornire, noul francizat are parte de un sprijin adecvat pentru ca în final semnalizarea şi implementarea metodelor de lucru EUROMASTER să se efectueze în condiţii optime. Practic, prin acest sistem de franciză, EUROMASTER pune la dispoziţia noilor francizaţi, toate cunoştinţele şi infrastructura dezvoltată de reţea: documente, servicii de formare, contracte cu furnizori şi accesul la cele mai bune practici europene şi internaţionale.

Reţeaua EUROMASTER
Reţeaua EUROMASTER a fost înfiinţată în 1992 şi este parte a Grupului Michelin. În 2007 a fost lansat la nivel European Programul de Parteneriat Michelin: o abordare orientată către dezvoltarea profesionalismului specialiştilor în anvelope. În 2008 Michelin a mandatat EUROMASTER să dezvolte un concept inovator de Program de Parteneriat: FRANCIZA EUROMASTER.

Reţeaua EUROMASTER din România deţine 18 puncte de lucru la nivel naţional din care patru în regim de franciză. Reţeaua este specializată în distribuţia şi întreţinerea anvelopelor destinate vehiculelor grele şi vehiculelor uşoare si, odata cu deschiderea primului punct de lucru în sistem de franciză, EUROMASTER oferă clienţilor săi si servicii de mentenanţă auto precum: servicii de mentenanţă auto precum: servicii aferente roţilor (montare, demontare, echilibrare, recanelare, permutare etc.), revizii auto (ulei, filtre), sistem de frânare (plâcuţe, discuri), amortizoare etc.

În mai 2012, EUROMASTER a deschis în Bucureşti, primul punct de lucru în sistem de franciză din România, specializat pentru a oferi servicii pentru turisme.

Sursa : Michelin Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii