Noul Sorento
Rețeaua de service auto Mit Motors (reparator autorizat al mărcilor Kia și Mitsubishi) a pregătit o serie de surprize celor care le vor trece pragul. Astfel, pe lângă reduceri substanțiale la o serie de produse și servicii, cei care vor ajunge la Mit Motors au șansa de a câștiga un weekend la volanul noului Kia Sorento, sau a noului Mitsubishi Outlander (în funcție de opțiunea fiecăruia).

Promoția se va desfășura până la data de 31.05.2013. Clienţii trebuie să efectueze revizia autoturismului în cadrul service-urilor Mit Motors, folosind piese și materiale furnizate în totalitate de Mit Motors (la care beneficiază, în plus, de o reducere de 15% din prețul de achiziție). Toți cei care vor respecta această condiție vor fi înscriși la o tombolă al cărei premiu este un weekend în compania fie a noului Kia Sorento, fie a noului Mitsubishi Outlander.

Noul Outlander
Pe lângă această oportunitate, clienților Mit Motors li s-au pregătit și alte surprize. De exemplu, la montajul anvelopelor de vară ei vor putea beneficia de o reducere de 15%, iar clienților fideli (celor care au efectuat în ultimul an calendaristic întreţinerea periodică într-unul din service-urile Mit Motors) li se va face o inspecție rapidă gratuită a autoturismului (control rampă, verificare vizuală stare sisteme frânare, direcţie, suspensie, iluminare, verificare nivele, presiune roţi, test baterie). Mai mult, dacă vor fi descoperite nereguli în urma acestei inspecții rapide, prețurile pentru manoperă și pentru reperele ce urmează a fi înlocuite, în cazul unei reparații, vor fi reduse, la rândul lor, cu 15%.

Şi în cazul efectuării reviziilor periodice, respectând în totalitate prevederile planului de mentenanță comunicat de producător, Mit Motors va oferi același discount de 15% pentru piese și manoperă, dacă achiziționarea în totalitate a materialelor în cauză se va face de la Mit Motors Int.

Sursa: Kia Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii