Radacini Motors
Grupul Rădăcini Motors va deschide un nou showroom Chevrolet în Bucureşti. Acesta va fi şi punct de service autorizat Chevrolet.  

Chevrolet anunţă deschiderea unui nou showroom şi punct de service Rădăcini Motors, în Bucureşti, Bd.ul Iuliu Maniu nr. 246.

Compania Rădăcini a fost înfiinţată în 1991, iar în prezent, grupul Rădăcini comercializează  modele Chevrolet în Bucureşti, Braşov, Brăila, Galaţi şi Constanţa având în total şase puncte de distribuţie şi şapte centre de reparaţii Chevrolet.

Rădăcini Motors este dealer Chevrolet din 2005.

Noul showroom va comercializa modele ale producătorului american precum autovehiculul de oraş Spark, modelul de mici dimensiuni Aveo sedan şi hatchback, modelul compact Cruze sedan, hatchback şi station wagon, modelul sedan de clasă medie Malibu, MPV-ul de familie Orlando, SUV-ul Captiva, legendarul model Camaro şi SUV-ul de mici dimensiuni care va fi lansat în a doua parte a anului, Trax.

Anul acesta Chevrolet a lansat pe piaţa din România Spark facelift, iar în a doua parte a anului va lansa un model complet nou, un SUV de mici dimensiuni, Trax.

Chevrolet îşi propune să fie cât mai aproape de clienţii săi, nu numai prin lansarea unei noi game de modele, mai performante şi mai economice, dar şi prin crearea unei reţele de distribuţie care să ofere clienţilor service de calitate şi acces facil la test drive.

Sursa: Chevrolet Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii