Mai sunt 10 zile in care te poti inscrie in competitia Red Bull Illume.

Red Bull Illume
Mai sunt 10 zile in care te poti inscrie in competitia Red Bull Illume.
Aceasta este ultima sansa de a participa la cel mai important concurs dedicat fotografiei de actiune si aventura.

Inscrierile pentru Red Bull Illume, cea mai importanta competitie dedicata fotografiei de actiune si aventura, se apropie de final. Pentru a participa la concurs, fotografiile trebuie incarcate pe site-ul www.redbullillume.com pana pe 30 aprilie.

Fiecare fotofgraf poate incarca 5 imagini in fiecare din cele 10 categorii din concurs. Lista completa cu categoriile poate fi gasita aici: http://www.redbullillume.com/contest/categories.html

Participarea la concurs nu te costa nimic. Oricine poate participa. Singurul lucru care conteaza: fotografiile tale trebuie sa fie spectaculoase. Indiferent daca esti fotograf profesionist sau amator pasionat, Red Bull Illume este ocazia perfecta sa-ti demonstrezi talentul.

Fotografiile sunt jurizate de peste 50 de editori foto din intreaga lume, care vor alege cele mai bune 50 de fotografii, inclusiv cele castigatoare din fiecare categorie, dar si cea mai buna fotografie din concurs. Cele 50 de imagini finaliste vor fi aratate, la sfarsitul lunii august, la Hong Kong, iar apoi vor fi expuse in cadrul unor expozitii din intreaga lume.

Mai multe detalii, inclusiv regulamentul si informatii utile pentru inscriere, sunt disponibile pe site-ul http://www.redbullillume.com/contest/rules.html. Ultima zi pentru inscrieri este 30 aprilie 2013.

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii