Numele conceptului “AUTHENTICS” înglobează viziunea Suzuki asupra unui viitor sedan autentic.

Suzuki AUTHENTICS Concept

Numele conceptului “AUTHENTICS” înglobează viziunea Suzuki asupra unui viitor sedan autentic.

Cu ocazia celei de-a 15-a ediţii a Salonului Internaţional de la Shanghai, Suzuki Motor Corporation va prezenta în premieră mondială, conceptul Suzuki AUTHENTICS, un sedan încadrat în segmentul C, segment cu cel mai mare volum din piaţa auto chineză.

Noul concept AUTHENTICS este un sedan caracterizat prin “Sportivitate”, completat de un desing puternic şi “Elegant”, prezentând un ampatament lung şi forme neconvenţionale dar cu o înălţime totală scăzută. Exteriorul este evidenţiat de linii fluide ce se întrepătrund pe o suprafaţă curbată şi fină. 

Suzuki va prezenta, de asemenea modelele Alto, Swift, SX4, Kizashi, Jimny, Grand Vitara si Noul SX4 care a debutat în premieră mondială la Salonul Auto de la Geneva in martie 2013.

Salonul Auto de la Shanghai 2013, va fi deschis presei pe 20 aprilie şi apoi publicului în perioada 21 aprilie – 29 aprilie.

Sursa: Suzuki Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu stiri auto, informatii auto, documentatii auto si multe altele, toate din nemarginitul univers auto! Haideti sa il descoperim impreuna!

0 comentarii