Cu mai putin de 30 de zile inaintea startului, pilotii din Campionatul National de Raliuri Dunlop au inceput sa confirme participarea la Delta Rally 2013.

Alex Filip
Primii piloti au confirmat deja participarea la Delta Rally 2013.
Inscrierile oficiale sunt deschise pana pe 17 mai.
Actiunile de promovare au continuat la Parada de Deschidere  a Sezonului Estival 2013 – LITORAL – DELTA DUNARII.

Cu mai putin de 30 de zile inaintea startului, pilotii din Campionatul National de Raliuri Dunlop au inceput sa confirme participarea la Delta Rally 2013. Inscrierile oficiale sunt deschise pana pe 17 mai, dar pilotii se pot inscrie si dupa aceasta data platind o taxa suplimentara.

Gergo Szabo, dublul campion national, Alex Filip, campion national la doua roti motrice in 2012, Sebastian Barbu, Madalin Radu Arhire, Bogdan Cuzma, Octavian Tarnoveanu, Raul Olesch si Victor Baldescu sunt primii piloti care au confrimat participarea la Delta Rally 2013. Programata in perioada 30 mai – 1 iunie, etapa din Tulcea este prima pe macadam din acest sezon si, in acelasi timp, este una complet noua pentru pilotii din competitia interna. „Raliul Deltei reprezinta o parte importanta din istoria automobilismului romanesc si ma bucur ca dupa atatia ani aceasta competitie a fost readusa in calendarul competitional. Faptul ca avem un traseu complet nou ne va scoate din monotonia ultimelor curse si sper ca vom avea alaturi de noi un public numeros. Eu ma antrenez deja pentru aceasta etapa si vizam un rezultat bun in intrecerea dobrogeana”, a spus Alex Filip, campionul la doua roti motrice din sezonul 2012.

„Anul acesta nu am un program complet in Campionatul National de Raliuri Dunlop, dar Delta Rally este o etapa pe care o astept cu mare interes. Imi plac foarte mult etapele noi si din ceea ce am vazut pana acum sunt sigur ca Delta Rally 2013 va fi una din etapele de top din calendarul intern”, a spus si Sebastian Barbu, care va concura la Delta Rally cu un Renault Clio.

In acelasi timp, organizatorul Delta Rally a continuat actiunile de promovare a celui mai important eveniment sportiv din zona cu participarea la Parada de Deschidere a Sezonului Estival 2013 LITORAL – DELTA DUNARII. La aceasta parada, desfasurata pe traseul Constanta – Cumpana – Mangalia – Eforie Sud – Eforie Nord – Constanta – Mamaia,   au fost prezente doua masini oficiale ale raliului plus un model Dacia Logan de competitie care va fi forlighter la Delta Rally 2013. Evenimentul a fost organizat de Asociatia de Promovare Litoral – Delta Dunarii, partener oficial al Delta Rally 2013.

„Au fost prezenti foarte multi spectatori la aceasta parada ceea ce este foarte important pentru noi. Delta Rally revine in calendarul national dupa o pauza de 20 de ani si vrem sa promovam cat mai tare acest eveniment pentru a avea cat mai multi spectatori pe probele speciale. Avem un traseu spectaculos, cu o lungime de 110 kilometri, si sunt sigur ca toata lumea va fi incantata de acest eveniment”, a spus Mihai Tanase, organizatorul Delta Rally 2013.

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii