Alexander Milanov
BMW Group România are un nou director general în persoana lui Alexander Milanov. Acesta păstrează în același timp și funcția de Director General BMW al Group Bulgaria deținută din 2007, încă de la înființarea companiei.

Alexander Milanov vine cu o experiență de 20 de ani în industria auto premium, ocupând poziții cu responsabilitate de sales și marketing. Preia conducerea companiei în contextul unei piețe auto volatile datorită situației economice naționale și internaționale, dar este susținut de un calendar de lansări importante. În aceasta vară sunt așteptate în showroom-uri noile BMW Seria 3 Gran Turismo, alături de versiuni îmbunătățite ale BMW Z4 și întregii game BMW Seria 5. În a doua jumătate a anului sunt anunțate noile BMW X5 și BMW Seria 4, precum și o serie extinsă de noi tehnologii importante, așa cum sunt noile soluții pentru optimizarea consumului și creșterea performanțelor dinamice din pachetul BMW EfficientDynamics.

Marco Schulz părăsește BMW Group România după trei ani, pentru o poziție de management în cadrul BMW Germania. În timpul perioadei sale în București, compania a păstrat constant prima poziție în segmentul premium.

Sursa: BMW Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii