Meci de fotbal intre selectionata pilotilor si echipa All Stars
Meciul dintre ecipa pilotilor si echipa All Stars se va juca la Baza Sportiva Luceafarul.
ZorileStore.ro va furniza ecipamentul pentru cele doua echipe.
Partida va fi arbitrata de fostul arbitru international Constantin Zotta.

Aflat la a doua editie, meciul dintre o echipa a pilotilor inscrisi la Raliul Sibiului si o echipa All Stars devine deja o traditie inaintea celei mai dificile etape de raliuri din Romania.

La fel ca anul trecut, in cadrul Raliului Sibiului, cu o zi inainte de startul pe probele speciale, va avea loc un meci de fotbal intre selectionata pilotilor si o echipa All Stars. Meciul demonstrativ va avea loc joi, 25 iulie, incepând cu ora 16.00, la Baza Sportiva Luceafarul situata in centrul istoric al orasului, in spatele Parcul Astra la doar cinci minute de mers pe jos de Piata Mare. 

Anul trecut, meciul s-a terminat la egalitate, dar acum echipa pilotilor este pregatita sa se impuna.

Echipa pilotilor ii va avea in lot printre altii pe Marco Tempestini, Alex Filip, Zoltan Bessenyey, Łukasz Kabaciński, Sebastian Barbu, Adrian Dragan, Vlad Cosma, Emanuel Ilina si Dani Ungur.

Echipa All Stars va beneficia de aportul portarilor Cristi Munteanu (fost portar la Dinamo, Otelul, Farul) si al lui  Lucian Cotora, portar al echipei fanion a orasului Sibiu, Inter Sibiu. Printre jucatorii de câmp se vor regasi Cristi Ciocoiu, fost atacant la Steaua si FCM Bacau, Ovidiu Talvan, Nelutu Luca, Grigore Niculae, Adi Demian, Ion Gheorghe, Victor Yla, actor in cadrul grupului Voua si Cristi Nistor, finalist Vocea României. Meciul dintre selectionata pilotilor si echipa All Stars va fi arbitrata de Constantin Zotta, fost arbitru international, actualmente director general la FC Brasov.

Cele doua selectionate vor juca in echipament Puma pus la dispozitie de ZorileStore.ro. Suntem fericiti ca am fost invitati sa luam parte la un asemenea eveniment. Magazinul online ZorileStore este un fan declarat al sportul, dar mai ales al motorsportului, având in cadrului magazinului nostru online colectii dedicate fanilor Mini, BMW, Mercedes GP, Ducati si Ferrari. Multumim organizatorilor pentru invitatia adresata si ocazia de a lua parte la acest eveniment”, a spus Adelina Oprea, director marketing Zorile Store.

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii