B’ESTFEST este primul festival internațional din România recunoscut în industria muzicală drept unul dintre cele mai mari evenimente de acest gen din Europa Centrală și de Est.

B’ESTFEST Summer Camp 2013
B’ESTFEST este primul festival internațional din România recunoscut în industria muzicală drept unul dintre cele mai mari evenimente de acest gen din Europa Centrală și de Est. De altfel, a fost singurul festival autohton inclus în lista celor mai bune 20 de festivaluri europene (Times, 2009 & Guardian, 2011). Ediția B’ESTFEST Summer Camp 2013 a adunat un număr record de 64000 de participanți - cel mai numeros public din istoria celor trei ediţii la „iarbă verde” -, atrași de cele trei zile de concerte variate cu nume precum Texas, Nas, The Heavy, Enter Shikari,  Nneka, Biohazard sau Noisia.

MINI Paceman și MINI Countryman au fost eroii care au transportat selecția impresionantă de artiști pentru B’ESTFEST Summer Camp. Cum festivalul s-a desfășurat în aer liber lângă localitatea Tunari, tracțiunea integrală ALL4 și garda ridicată la sol au asigurat accesul pe orice suprafață, către cele trei scene B’ESTFEST. Esențial pentru o prezență cu stil, modelele au beneficiat de multe opțiuni de personalizare atât de specifice MINI: celebrele dungi pe caroserie, capacele oglinzilor exterioare sau acoperișul în culori contrastante, elemente de tuning John Cooper Works sau setul special de faruri suplimentare - imaginea funky, extroverită MINI s-a integrat perfect în atmosfera B’ESTFEST.

BMW Seria 7 a fost răspunsul luxos pentru solicitările cele mai exigente, așa cum au fost cele din partea rapperului Nas. A fost pusă la dispoziție o limuzină de lux echipată cu toate opțiunile pentru o călătorie VIP: suspensii adaptive pentru confort, sistemul de tracțiune xDrive pentru siguranță, pachetul rear seat entertainment cu monitoare generoase pentru locurile din spate și chiar și un frigider din echiparea BMW Individual au asigurat o soluție pentru orice cerință.

Sursa: MINI Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii