Toma Coconea
Toma Coconea a fost invitat special la Raliul Sibiului.
Atletul a fost copilotul pilotilor Marco Tempestini, Bogdan Marisca si Danny Ungur.
Acum urmeaza randul pilotilor Napoca Rally Academy sa zboare cu parapanta.

Dupa performanta uluitoare de la Red Bull X-Alps, unde a parcurs in total 2.485 kilometri (780 km pe jos si 1.678 km cu parapanta), Toma Coconea a fost invitatul special la editia din 2013 a Raliului Sibiului, etapa in Campionatul European de Raliuri FIA, unde a experimentat un alt fel de senzatii extreme.

Toma Coconea, singurul roman care a participat la toate editiile Red Bull X-Alps, cea mai dificila competitie de aventura din lume, a fost prezent ca invitat special la Raliul Sibiului, cel mai dificil raliu din Romania. Dupa experienta din Alpi, Toma Coconea a incercat la Sibiu si alte senzatii extreme fiind copilotul pilotilor Marco Tempestini, Bogdan Marisca si Danny Ungur.

Toma Coconea a stat prima oara in dreapta lui Marco Tempestini in Skoda Fabia S200 si a parcurs doua tururi pe circuitul de rallycross, acolo unde a fost programata si super speciala din Raliul Sibiului. „Senzatiile sunt altfel decat cele cu care sunt eu obisnuit, dar a fost o experienta incredibila. Nu am mai mers niciodata cu o masina de curse, dar adrenalina pe care o simti este uluitoare. Tinand cont de caldura si de gradul de dificultate al probelor cred ca a fost un efort urias pentru piloti sa termine Raliul Sibiului”, a spus Toma Coconea, dupa primul test in masina de curse.

Dupa experienta alaturi de Marco Tempestini, Toma Coconea a urcat si in masinile pilotate de Bogdan Marisca si Danny Ungur. De doua ori castigator la Sibiu, Bogdan Marisca s-a numarat si el printre cei care au urmarit online evolutia sportivului roman la Red Bul X-Alps 2013. „Sporturile extreme reprezinta viata mea si credeam ca nu mai sunt multe lucruri care sa ma surprinda, dar ceea ce am simtit astazi este fantastic. Ma bucur ca am avut ocazia sa vad cum este intr-o masina de curse si sper ca pilotii sa accepte provocarea mea de a zbura cu parapanta”, a spus Toma Coconea.

Bogdan Marisca a acceptat imediat provocarea lansata de Toma Coconea, in timp ce Marco Tempestini si-a gasit un inlocuitor. „Nu am curaj sa fac asta, dar sigur Simone, baiatul meu, imi va tine locul”, a spus pilotul Napoca Rally Academy.

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii