Serialul Top Gear SUA revine la BBC Knowledge
BBC Knowledge va difuza, începând de miercuri, 10 iulie 2013, de la ora 21:15, sezonul 2 din serialul Top Gear SUA. Cu toate poantele și umorul cu care ne-am obișnuit, în acest sezon al serialului, echipa studiază mai atent istoria colorată a mașinilor, prin niște cascadorii cu adevărat nebunești.

Astfel, băieții de la Top Gear pun la bătaie ultima generație de mașini de teren împotriva unui Hidroavion în mlaștinile din Louisiana, descoperă dacă un Subaru STI sau o motocicletă murdară este cea mai bună modalitate de a scăpa de un oraș-fantomă și descoperă cel mai rapid mod de a livra un colet, onorând istoria Serviciilor Poștale americane – două mașini Ford Mustang de ultimă generație sau două mașini clasice.

Având ca gazde pe actorul de comedie și pasionatul de mașini Adam Ferrara, campionul la raliuri și concurentul de drift Tanner Foust și analistul de curse Rutledge Wood, Top Gear SUA este presărat cu multe momente amuzante la un nivel maxim de adrenalină.

Despre BBC Knowledge. BBC Knowledge este o revoluţie în ceea ce priveşte divertismentul de documentare. Printr-o variată grilă de programe de non-ficțiune şi divertisment științific, ne inspirăm telespectatorii să privească lumea în care trăim dintr-o perspectivă nouă şi spectaculoasă. Cultivăm varietatea şi diversitatea şi de aceea oferim una dintre cele mai largi game de programe: de la natură şi știință până la tehnologie, aventură şi istorie. Prin pasiunea şi carisma prezentatorilor noștri, animăm discuțiile şi conversațiile telespectatorilor, stârnindu-le imaginaţia cu ajutorul unor experienţe incredibile. Considerăm cunoaşterea o călătorie fascinantă a descoperirilor împărtăşite, de aceea BBC Knowledge nu încetează să surprindă, să inspire şi să uimească asupra universului în care trăim.

BBC Knowledge poate fi recepționat în rețelele Romtelecom, Digi și Orange TV.

Sursa: Traian Sarca, PR Manager Eventures
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii