Goodyear își lansează noile anvelope innovative pentru autocar și în varianta reșapate în gama premium de anvelope reșapate TreadMax. Anvelopa TreadMax Marathon Coach pentru toate pozițiile și TreadMax UltraGrip Coach pentru iarnă sunt ambele disponibile acum în dimensiunea 295/80R22.5 ca și etalon reșapat.

Tire shot Marathon Coach
Cele mai recente anvelope Goodyear pentru autocar disponibile acum în gama TreadMax.

Goodyear își lansează noile anvelope innovative pentru autocar și în varianta reșapate în gama premium de anvelope reșapate TreadMax. Anvelopa TreadMax Marathon Coach pentru toate pozițiile și TreadMax UltraGrip Coach pentru iarnă sunt ambele disponibile acum în dimensiunea 295/80R22.5 ca și etalon reșapat.

Produsele TreadMax, care au același profil al benzii de rulare, același compus și aceleași caracteristici ca și anvelopele noi, au fost dezvoltate urmând abordarea "Multiple Life Concept". Aceasta permite operatorilor de autocare să-și folosească la maxim valoarea anvelopei, pentru cost redus per km, fără a compromite performanța anvelopei. Anvelopele provin dintr-o combinație de tehnologii, denumită TravelMax, care include componenta benzii de rulare Silefex și un design asimetric, pentru a prelungi durata de viață în kilometri parcurși ai anvelopei. 

Anvelopele reșapate TreadMax sunt construite folosindu-se doar carcase Goodyear Max Technology. Aceasta asigură un grad înalt de performanță generat prin construcția anvelopei și menținut pe durata reșapării. De asemenea, înseamnă că operatorii de autocare pot beneficia de pe urma noilor profile prin folosirea noilor modele de anvelopă datorită reșapării altor anvelope cu tehnologia Goodyear Max Technology precum anvelopele Goodyear Marathon sau Regional în aceeași dimensiune.

Beneficiile anvelopelor Marathon Coach & Ultra Grip Coach – Noi și Reșapate
Marathon Coach este o anvelopă destinată utilizării pentru toate pozițiile pe parcursul întregului an. Profilul său asimetric unic oferă o rezistență la uzură și un kilometraj excelent, cu un nivel înalt de confort. Călcătura neregulată a constituit o problemă serioasă pentru anvelopele autocarelor moderne, reducând durata de viață a anvelopei. Profilul asimetric, pe care Goodyear l-a dezvoltat special pentru anvelopa Marathon Coach, se adresează acestei probleme.

Ultra Grip Coach este o anvelopă specifică de iarnă cu o tracțiune îmbunătățită pe zăpadă. Această anvelopă este un beneficiu specific pentru autocare care operează în zone precum țările nordice și regiunile alpine. Designul benzii de rulare și lățimea îi dau aderență excelentă și tracțiune în condiții de iarnă și de asemenea niveluri scăzute de zgomot, însemnând confort sporit pentru pasager.

Tire shot Ultra Grip Coach
Aceste anvelope noi sunt parte din bogata gama de profile de produse premium reșapate de la Goodyear. Anvelopele reșapate TreadMax sunt toate produse de Goodyear în propriile unități de producție folosind procesul șablonării. Astfel se asigură calitatea reșapării la cel mai înalt nivel, procesul presupânând mai întâi evaluarea anvelopei, apoi examinarea și pregătirea ei, urmând procesul de reșapare prin folosirea virtuală a unor componente identice cu cele ai benzii de rulare anvelopelor noi. Aceasta se întâmplă folosind procesul bob-cu-bob, aproape identic cu cel folosit în producția de anvelope noi.

Anvelopele reșapate TreadMax Marathon Coach și Ultra Grip Coach sunt disponibile în dimensiunea 295/80R22.5 și pot fi recalibrate pentru o durață de viață maximă și pentru a reduce costurile operatorilor.

Sursa: Izabella Ghita, PR Managing Partner
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii