Sibiu Rally
Filmul Raliului Sibiului va rula la Grand Cinema Digiplex Baneasa.
Filmul este programat luni, 26 august, incepand cu ora 20:00.
Pretul unui bilet este de 15 lei.

Luni 26 august, incepand cu ora 20:00, va rula la Grand Cinema Digiplex Baneasa cel mai spectaculos film de actiune din aceasta vara. 65 de echipaje s-au luptat pentru glorie pe cele mai dificile probe speciale din Romania in Raliul Sibiului, etapa a saptea din Campionatul European de Raliuri si etapa a cincea din Campionatul National de Raliuri Dunlop. Inaintea filmului, incepand cu ora19:30, este programata si o sesiune de autografe cu pilotii romani care au luat startul in Raliul Sibiului.

Distributia: Jan Kopecky, Bryan Bouffier, Francois Delecour, David Botka, Toshi Arai, Edwin Keleti, Valentin Porcisteanu, Gergo Szabo, Marco Tempestini, Vitaliy Pushkar, Antonin Tuslak, Dan Girtofan, Jaroslav Orsak, Janos Puskadi, Bogdan Marisca, Emanuel Ilina, Alex Filip, Sebastian Barbu si ceilalti piloti din Campionatul European de Raliuri si Campionatul National de Raliuri Dunlop.

Produs de: Eurosport Events

Regia: Sorin Itu

Sinopsis: Actiunea din Raliul Sibiului se desfasoara pe cele 14 probe speciale pe macadam si asfalt din jurul orasului Sibiu. 65 de echipaje s-au infruntat pe o caldura teribila pe cele mai dificile probe din Romania in lupta pentru punctele din Campionatul European de Raliuri si Campionatul National. Tensiunea a atins cote maxime pe probele de noapte si castigatorul nu a fost clar decat dupa parcurgerea ultimei super speciale.

Rezervari de bilete se pot face aici: http://www.grandcinemadigiplex.ro/ro/spectacole/cultura-urbana/item/512-raliul-sibiului

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii