Zilele Sigurantei Rutiere Michelin
Daca anul trecut ai ratat Zilele Sigurantei Rutiere Michelin, nu-i nimic. Am revenit si anul acesta, in forta, hotarati sa avem un rol activ pentru o siguranta rutiera crescuta.

Saptamana aceasta ajungem in Bucuresti, pe 28 si 29 septembrie (sambata si duminica), in Parcul Izor.

Pentru cei mari ne-am pregatit cu simulatoare (am preparat chiar si un Audi TT pentru ocazie), ochelari de betie!!, dar ne-am gandit si la aceia dintre voi care aveti copii - asa ca le-am pregatit si lor cateva surprize.

Evenimentul este deschis publicului larg, care are oportunitatea sa se implice in toate activitatile organizate in spatiile dedicate celor 10 reguli de aur ale sigurantei rutiere si sa interactioneze cu experti precum cei de la Scoala de conducere defensiva si pilota Titi Aur sau cu reprezentanti ai Politiei Rutiere.

Oraselul Sigurantei Rutiere Michelin are zone dedicate tinerilor, copiilor si adultilor in care acestia pot testa simulatoare de condus, de rasturnare si impact, se pot juca si invata cele 10 reguli de aur care ii ajuta sa fie mai in siguranta la drum.

Sursa: Michelin Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii