La sfârșitul lunii august, anvelopa Dunlop Sportmax Q3 a fost desemnată de către Motorcycle.com “Best Motorcycle Product of 2013”.

Anvelopa Dunlop Sportmax Q3
La sfârșitul lunii august, anvelopa Dunlop Sportmax Q3 a fost desemnată de către Motorcycle.com “Best Motorcycle Product of 2013”. Pereții laterali ranforsați care au la bază Tehnologia Fibrei de Carbon (CFT) ajută această anvelopă să livreze deja perfomanța urmatoarei generații de anvelope moto. În plus, profilul îndrăzneț al benzii de rulare și tradiția Dunlop din curse de profil, asigură o manevrabilitate cu un înalt nivel de performanță atât pe carosabil umed, cât și uscat. 

Profilul benzii de rulare al anvelopei Sportmax Q3 este evoluția directă a profilului D211 GP-A, cu caneluri mai lungi și mai înguste pentru a oferi o tracțiune mai mare pe carosabil umed, fără a sacrifica însă aderența pe uscat. Motorcycle.com a apreciat anvelopa pentru stabilitatea sa la înclinare cu unghiuri maxime în viraje, dar și pentru stabilitatea în caz de manevre de frânare variate.                                                                          

“Există multe opțiuni extraordinare de anvelope în prezent pe piață, dar Dunlop Q3 respectă cel mai bine balanța dintre aderență și durabilitate dintre toate anvelopele pe care le-am testat în 2013,” a declarat staff-ul Motorcycle.com.                                                      

Anvelopa Sportmax Q3 este produsă la fabrica Goodyear Dunlop din Buffalo, N.Y.. Investiția companiei în echipamentul de curse de la Buffalo, necesar pentru a face anvelope de curse mai accesibile și cu un înalt grad de performanță, este o filosofie câștigătoare, a spus Lindsay Vocht, Diector de Comunicare la  fabrica Goodyear Dunlop din Buffalo. Anvelopa Sportmax Q3 este produsă cu același echipament N-TEC ce produce anvelopele de curse AMA Pro, care au stabilit nouă recorduri noi pe pistă în sezonul de curse din 2012.                                                         

“Să fii desemnat ‘Cel Mai Bun Produs Moto în anul 2013’ este o extraordinară realizare pentru fabrica noastră și o recompensă pentru asociații care au lucrat intens la această anvelopă,” a mai spus Vocht.

“Am avut deja anvelopa Q3 expusă în departamentul nostru de motociclete pentru ca toți asociații noștri să-și vadă contribuția. Acum am ajuns să arătăm această cea mai recentă mândrie a noastră.”                                                                                          

Citiți cronica pe Motorcyle.com, pecum și anunțul “Best Motorcycle Product”.                          

Sursa: Izabella Ghita, PR Managing QLT Group Division
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii