Bavaria Fest 2013
Automobile Bavaria a organizat sâmbătă, 21 septembrie 2013, la showroom-ul din Băneasa, un eveniment de tip “porţi deschise” cu ocazia lansării noilor modele BMW Seria 5. Simultan cu Salonul Auto de la Frankfurt, o serie de personalităţi şi un grup restrâns de invitaţi au avut privilegiul de a întâlni şi noile BMW X5 şi BMW Seria 4.

Publicul a descoperit noile modele BMW Seria 5, în trei variante de caroserie: Sedan, Touring şi Gran Turismo, echipate cu elemente de design redesenate şi o nouă generaţie a sistemului BMW ConnectedDrive. Acestea reprezintă amestecul perfect de performanţă şi tehnologie care a făcut posibilă experienţa condusului specifică automobilelor BMW.

Printre personalităţile prezente la Bavaria Fest s-au numărat Alteţa Sa Regală Principele Nicolae al României, Ilie Năstase, jurnalistul Cornel Nistorescu, actriţa Monica Bârlădeanu, Prinţesa Eleonore a Danemarcei, ambasadori şi diplomaţi. Vizita Principelui Nicolae nu a fost întâmplătoare. Automobile Bavaria a livrat către Alteţa Sa Regală un MINI Roadster, pentru a-i servi în călătoriile sale prin ţară şi a se bucura de ultimele zile de vară. Ilie Năstase a fost invitat pentru a ridica noua sa maşină, un BMW X6. Cei doi au fost impresionaţi şi de noile modele BMW Seria 5, fiind atraşi în mod special de plusul de rafinament şi caracterul premium din interiorul acestora, precum şi de noua faţetă funcţionalităţii.

Claudiu David, pilot de raliu şi BMW International Senior Driver Trainer a făcut deliciul publicului într-un BMW 335i Cabriolet, la volanul căruia a efectuat câteva sesiuni de drift la care s-au putut înscrie şi persoane din public.

La Bavaria Fest Automobile Bavaria a expus întreaga flotă de vehicule noi şi rulate, dar şi modelele de motociclete BMW Motorrad şi Husqvarna, diponibile pentru sesiuni de drive test. Cei prezenţi la eveniment s-au bucurat de reduceri de până la 30% la echipamentele şi accesoriile lifestyle BMW, de premii acordate periodic prin extragere la tombolă, de vouchere de achiziţie pentru maşini rulate dar şi de multă bere şi mâncare tradiţională.  

De la lansarea actualei generaţii, au fost vândute peste un milion de unităţi din versiunile BMW Seria 5 Sedan, BMW Seria 5 Touring şi BMW Seria 5 Gran Turismo, ceea ce a conferit acestui model prima poziție în segment la nivel mondial. Noul BMW Seria 5 aduce modificări precise la designul automobilului, noi variante de motorizare şi suplimentări inovatoare ale gamei de dotări disponibile, precum şi tehnologia BMW ConnectedDrive.

Automobile Bavaria Group este cea mai mare rețea de dealeri BMW din România şi deține alte centre în Germania. Pe plan local, grupul comercializează autoturisme BMW, MINI, noi şi rulate, motociclete BMW, Husqvarna, noi şi rulate, deţine singurul service Rolls-Royce pe o rază de 1.000 de kilometri. Prin rețeaua MHS Truck & Bus este importatorul și distribuitorul camioanelor MAN şi al autobuzelor Neoplan în România.

Sursa: Cristian Pasarica, PR/Online Strategy/Social Media Manager Automobile Bavaria 
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii