Tempestini Polonia
Simone Tempestini a adunat inca 25 de puncte pentru Napoca Rally Academy in Polonia.
O experienta utila pentru planurile de viitor ale juniorului NRA.
Simone Tempestini si Dorin Pulpea vor lua startul si in Raliul Croatiei.

Simone Tempestini si Dorin Pulpea au luat startul in Raliul Poloniei, etapa a noua din Campionatul European de Raliuri. Pentru juniorul Napoca Rally Academy acesta a fost unul dintre cele mai dificile raliuri din cariera, dar obiectivul sau de a aduna puncte pentru echipa a fost atins.

Simone Tempestini si Dorin Pulpea au preferat Raliul Poloniei in locul etapei de campionat national programata pe probele din judetul Bacau, avand ca obiectiv consolidarea primei pozitii a echipei Napoca Rally Academy in clasamentul ERC Production Cup. In plus, Raliul Poloniei va fi inclus anul viitor in Campionatul Mondial de Raliuri, iar planurile de viitor ale juniorului NRA includ si participari in acest campionat. „Am fost anul acesta la Raliul Finlandei, etapa in WRC, si am realizat cat este de dificil sa tii pasul cu pilotii de acolo la prima participare. Stim ca Raliul Poloniei va fi anul viitor in Campionatul Mondial si am venit aici ca sa adunam experienta pentru sezonul viitor”, a spus Simone Tempestini.

Raliul Poloniei a fost unul dintre cele mai dificile din cariera pentru Simone Tempestini. In afara conditiilor meteo teribile, pilotul Napoca Rally Academy a avut si probleme mecanice in prima zi. „Am avut emotii in prima zi cand s-a rupt un brat si amortizorul stanga spate. Am pierdut mult timp pe proba, dar pana la urma am ajuns in parcul de service si cu ajutorul intregii echipe am mers mai departe”, a spus Simone Tempestini.
La finalul Raliului Poloniei, Simone Tempestini s-a clasat pe locul sapte in ERC Production Cup si a adus cele 25 de puncte pentru echipa Napoca Rally Academy care a ajuns acum la un total de 223 de puncte. NRA are un avans de 105 puncte fata de echipa Renault Sport cu trei etape inaintea finalului de sezon.

Simone Tempestini si Dorin Pulpea vor lua startul, la fel ca echipajele Marco Tempestini/Lucio Baggio, Bogdan Marisca/Sebastian Itusi Florin Tincescu/Iulian Nicolaescu, in Raliul Croatiei, etapa a zecea din Campionatul European de Raliuri, programat in perioada 26 – 28 septembrie

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii