Sambata a fost o zi plina pentru pilotii echipei Real Racing in etapa a 5-a din Campionatul National de Karting, programata in acest weekend pe circuitul din Bucuresti. La clasa Pufo, Adrian Margarit a dominat toate sesiunile, iar la clasa Mini, pilotii Real Racing se lupta pentru un loc pe podium.

Ada Arsene
Andrei Margarit a fost cel mai rapid la clasa Pufo.
Ada Arsene a avut cea mai buna evolutie din acest sezon.
Andrei Ponta si Kristopher Schlett se lupta pentru un loc pe podium.

Sambata a fost o zi plina pentru pilotii echipei Real Racing in etapa a 5-a din Campionatul National de Karting, programata in acest weekend pe circuitul din Bucuresti. La clasa Pufo, Adrian Margarit a dominat toate sesiunile, iar la clasa Mini, pilotii Real Racing se lupta pentru un loc pe podium.

Adrian Margarit a inceput in forta etapa a cincea a sezonului din Campionatul National de Karting si a dominat toate sesiunile programate sambata. Pilotul Real Racing a fost cel mai rapid in calificari si in cele doua manse si si-a asigurat cea mai buna pozitie in finalele de duminica. „Obiectivul meu este sa castig titlul la clasa Pufo si o victorie aici este foarte importanta”, a spus Andrei Margarit, neinvins inca la aceasta clasa in seoznul 2013.

Nou venita in echipa Ada Arsene a avut cea mai buna evolutie din acest sezon la clasa Pufo. Ada, 9 ani, a avut al patrulea timp in calificari si a terminat prima mansa pe locul doi, iar mansa a doua pe locul 4. „Am reusit sa-mi imbunatatesc cel mai bun timp pe acest circuit ceea ce este perfect. Sunt multumita de evolutia mea si sper ca in cursa de duminica sa obtin o performanta la fel de buna”, a spus si Ada Arsene.

La clasa Mini, Andrei Ponta si Kristopher Schlett si-au intrat mai greu in ritm si au terminat calificarile pe locurile 4, respectiv 5.  In primele doua manse, Andrei Ponta a terminat apoi pe locurile 6 si 4, iar Kristopher Schlett pe locurile 4 si 3. „Pe perioada vacantei de vara am facut o pauza si acest lucru s-a simtit imediat. Azi mi-am intrat mai greu in ritm, dar sper ca maine sa termin pe podium”, a spus Kristopher Schlett.

Andrei Ponta a fost cel mai rapid in antrenamentele oficiale, iar in mansa a doua a stabilit din nou cel mai bun timp. „Sunt multumit de timpii pe tur, dar trebuie sa merg mai constant. Mai am o sansa maine si sper sa termin pe podium”, a spus si Andrei Ponta.

Prima mansa la clasa Pufo va incepe duminica de la ora 10:30, iar la clasa Mini la ora 10:50, pilotii avand de parcurs 7, respectiv 10 tururi. Mansa a doua va incepe la ora 12:00. „A fost o zi in care toata lumea a incercat sa-si intre in ritm. Sunt foarte multumit de evolutiile pilotilor de la clasa Pufo si cred ca Andrei Margarit are cele mai mari sanse sa castige. La clasa Mini va fi o cursa dificila, dar sper ca vom avea si acolo macar un pilot pe podium”, a spus Constantin Raileanu, managerul echipei.

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii