Atentie la copii!
Napoca Rally Academy, echipa castigatoare a titlului european in ERC Production Cup 2013, si Bogdan Marisca, pilot si instructor de defensive driving in cadrul echipei, ii sfatuieste pe soferi sa fie atent la copii atunci cand se afla la volan.

                          
„Un copil aflat pe trotuar poate avea un comportament imprevizibil si poate sa ajunga oricand de pe trotuar in strada. Rularea cu viteza mica pe strazile din apropierea scolilor si in zonele cu multi copii duce cu siguranta la prevenirea accidentelor nedorite. Sunt sigur ca multi dintre cei care se afla la volan au copii care sunt la scoala si pe care ar vrea sa-i stie in siguranta, iar circularea cu 30 km/h in aceste zone poate salva viata unui copil.” – Bogdan Marisca – pilot si instructor defensive driving in cadrul echipei Napoca Rally Academy.

Aceasta este o campanie de responsabilizare a soferilor in trafic initiata de Napoca Rally Academy si sustinuta de  pilotii si instructorii sai: Bogdan Marisca, Marco Tempestini, Vlad Cosma, Danny Ungur si Florin Tincescu.

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii