Simbolul național al fotbalului, Gheorghe Hagi, a fost bucuros să primească de la MHS Truck & Bus cheia celui de-al 4-lea autocar pentru academia sa de fotbal.

Predarea cheii autocarului
Simbolul național al fotbalului, Gheorghe Hagi, a fost bucuros să primească de la MHS Truck & Bus cheia celui de-al 4-lea autocar pentru academia sa de fotbal.

La evenimentul de inaugurare al sediului MAN din Bacău, din 18 octombrie, a avut loc predarea noului autocar al clubului, marca Otokar Vectio, cu 250 cai putere, 36 locuri și o lungime de 9 metri. Primul drum către centrul de antrenament a început chiar după predare, autocarul mergând de la Bacău către Constanța cu grupa de copii 99, campioană națională.

Autocare Academia Hagi„Pentru a obține performațe, este necesar antrenamentul constant, începând cu o vârstă fragedă. Așa se nasc legendele în fotbal. Acesta este scopul Academiei unde activează copii începand cu vârsta de 6 ani până ce devin jucătorii profesioniști ai echipei FC Viitorul. Suntem mândri că am fost alături de acest proiect încă de la început, când Gheorghe Hagi ne-a convins că va transforma o idee într-o școală de elită a fotbalului românesc. Felicit cu aceasta ocazie copiii celor trei echipe ale Academiei care au devenit în acest an campioane naționale la grupele lor de vârstă.”  a declarat dl. Michael Schmidt, Președinte al MHS Grup.

„Mulțumesc domnului Schmidt și firmei MHS pentru sprijinul acordat înca de la începutul proiectului Academiei. I-am promis atunci că vom deveni cea mai bună școală de fotbal din România iar astăzi putem să spunem că am reușit”’ a declarat dl. Gheorghe Hagi.

Parteneriatul MHS Truck & Bus cu Academia de Fotbal Gheorghe Hagi datează din anul 2009. De la acea dată până în prezent au fost predate către Academie trei autocare MAN.

Echipa FC Viitorul, din Liga 1, utilizează autocarul MAN Lion’s Coach similar celor folosite de 13 cluburi de fotbal din Bundesliga, printre care finalistele UEFA Champions League: Bayern Munchen și Borussia Dortmund.

Sursa: Diana Mantu, MHS Truck & Bus SRL
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii