Proporţiile de roadster clasic, tehnologia superioară de motorizate şi transmisie, precum şi dotările cu echipamente inovatoare evidenţiază caracterul individual al BMW Z4.

Pachet design Pure Fusion
Proporţiile de roadster clasic, tehnologia superioară de motorizate şi transmisie, precum şi dotările cu echipamente inovatoare evidenţiază caracterul individual al BMW Z4. Modelul cu două locuri dispune de hard top retractabil electric care poate fi ridicat sau coborât când automobilul este în mişcare, o particularitate care transformă condusul într-o bucurie în orice moment al anului, indiferent de condiţiile meteo. Pachetul de dotări Pure Fusion Design adaugă o latură estetică exclusivă la experiența de condus a BMW Z4 și continuă tradiția acestor pachete de design oferite pentru acest model.

Pure Fusion Design rafinează interiorul BMW Z4 pentru a intensifica şi mai mult caracterul premium al automobilului. Diferitele culori şi materiale exclusive ce sunt disponibile reprezintă expresia luxului sportiv. Acestea sunt înnobilate cu cusături precise, suprafeţe şi elemente exclusive care aduc armonie în orchestrarea interiorului. Pachetul include echipare vastă cu piele premium Nappa, scaune sport cu design special, în nuanţă Ivory White şi cu cusături contrastante de culoare maro care evidenţiază suprafaţa perforată a suporturilor laterale de pe spătar. Cotierele, panourile uşilor şi mânerul de pe uşa din dreapta sunt şi ele înnobilate de piele exclusivă şi cusăturile contrastante. Partea inferioară a panoului de bord se prezintă şi ea în nuanţă Ivory White şi completează armonios tonalităţile coloristice din interior. Acelaşi efect este obţinut cu piele de culoare neagră care contrastează cu cusăturile de culoare maro  şi care acoperă partea superioară a panoului de bord, bolta panoului de instrumente și de ușă de la nivelul gemaurilor.

Un alt accent îndrăzneţ şi elegant este linia decorativă orizontală realizată din piele Saddle Brown Nappa cu cusături contrastante strălucitoare, care se întinde de pe partea pasagerului până în cockpitul conducătorului. Echiparea pe consola centrală şi din jurul celor cinci butoane rotunde de control, poziţionate sub gura de aer centrală, este finisate în lemn Fineline, o apariţie nouă pe lista de accente pentru interior. Aspectul şi sentimentul pe care le oferă Pure Fusion Design sunt completate de parasolarele acoperite cu piele Nappa de culoare neagră.

Ca o amprentă exclusivă - disponibilă doar în combinaţie cu pachetul Pure Fusion Design -, BMW Z4 poate fi comandat în premieră cu nuanţa de vopsea Sparkling Brown metalizat. Sunt disponibile numeroase alte culori. Pure Fusion Design poate fi combinat şi cu pachetul M Sport pentru și mai multă libertate de personalizare.

Sursa: BMW Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii