Transfagarasan
Sibiu - Transfagarasan Motorsport Festival se va desfasura in perioada 14 - 17 august 2014.
Spectacol total pe probele celebre din Raliul Sibiului.
Un festival international dedicat pasiunii pentru lumea sporturilor cu motor.
Piloti de top, masini care au scris istorie in lumea sporturilor cu motor, legende pe doua si patru roti vor fi in actiune la Sibiu - Transfagarasan Motorsport Festival, un festival international dedicat pasiunii pentru lumea sporturilor cu motor.

Prima editie a Sibiu- Transfagarasan Motorsport Festival se va desfasura in perioada 14 - 17 august 2014 in locatii deja celebre din judetul Sibiu pentru iubitorii sporturilor cu motor. Evenimentul, unul inspirat din celebrul Festival al Vitezei de la Goodwood, va reuni piloti de top, masini legendare, oameni din industria auto si moto intr-un spectacol total care va dura patru zile.

Cartierul general al evenimentului va fi in Piata Mare si Piata Mica din Sibiu unde vor fi expuse toate masinile si motocicletele participante pe parcursul celor patru zile ale evenimentului. Joi, in prima zi a festivalului, masinile si motocicletele vor participa la o parada pe strazile orasului, urmand ca vineri, sambata si duminica sa participe la diverse evenimente. Masinile de raliu au doua probe speciale dedicate - speciala de pe circuitul de rallycross si speciala Santa - iar pentru toate celelalte actiunea se va desfasura pe speciala Paltinis (vineri seara pe noapte) si pe Transfagarasan in zilele de sambata si duminica.

"Tinand cont ca Raliul Sibiului se va desfasura in perioada de iarna, am ales ca in perioada de vara sa organizam un festival al sporturilor cu motor pentru toti cei pasionati. Sibiu este un oras cu traditie si aici s-au desfasurat si se mai desfasoara competitii importante la nivel international si cred ca Transfagarasanul reprezinta o atractie incredibila pentru cei din fenoment. Am inceput deja pregatirile si speram sa atragem nume importante din aceasta lume inca de la prima editie a Sibiu - Transfagarasan Motorsport Festival", a spus Sorin Itu, organizatorul evenimentului.

Sibiu - Transfagarasan Motorsport Festival este un eveniment deschis masinilor clasice, motocicletelor, conceptelor auto, modelelor de curse din zilele noastre, pilotilor, practic tuturor celor care fac parte din fascinante lume a sporturilor cu motor. Pe parcursul celor patru zile la Sibiu - Transfagarasan Motorsport Festival se vor organiza expozitii auto-moto, parade ale masinilor legendare, concursuri de eleganta si diverse intreceri pe specialele Transfagarasan, Santa, Paltinis si circuitul de rallycross.

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii