Din decembrie, Honda îşi extinde reţeaua de dealeri prin deschiderea dealerului Honda Nord în Bucureşti.

Honda Nord
Din decembrie, Honda îşi extinde reţeaua de dealeri prin deschiderea dealerului Honda Nord în Bucureşti.

Honda anunţă un nou dealer Honda operat independentHonda Nord - marca fiind prezentă acum şi în zona de nord a capitalei (Șos. Pipera-Tunari Nr.1), pentru a fi mai aproape de clienţii săi, dar şi pentru o mai bună acoperire în ceea ce priveşte vizibilitatea faţă de clienţii noi.

Operaţional din decembrie, noul dealer aduce o experienţă de 20 de ani în domeniul auto şi va comercializa în noul showroom în exclusivitate automobile şi motociclete Honda, piese de schimb şi accesorii. De asemenea, va asigura servicii de constatare rapidă, diagnoză, întreţinere, reparaţii mecanice şi electrice, tinichigerie-vopsitorie şi ITP.

Până în 2016, noul dealer Honda Nord îşi propune să comercializeze 600 de automobile şi 200 de motociclete Honda, ponderea cea mai importantă având-o modelele CR-V şi Civic pentru automobile şi gama NC700/750 şi CB500 pentru moto.

Sursa: Florin Nita, Business Planning Manager 
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii