Simone Tempestini si Florin Tincescu au facut spectacol in acest weekend la Prealpi Mastershow.

Simone Tempestini Dorin Pulpea - Skoda Fabia S2000
Simone Tempestini a castigat Trofeul Attilio Betega.
Florin Tincescu a terminat pe locul 4 la clasa R2.
Napoca Rally Academy se pregateste pentru gala ERC.

Simone Tempestini si Florin Tincescu au facut spectacol in acest weekend la Prealpi Mastershow. Campionul national la juniori a reusit sa castige Trofeul Attilio Betega, acordat celor mai buni piloti sub 25 de ani, si a terminat pe locul 6 la general, iar Florin Tincescu s-a clasat pe locul patru la clasa R2. 

Stagiul de pregatire pentru sezonul 2014 se desfasoara conform planului pentru juniorii Napoca Rally Academy. In acest weekend, Simone Tempestini si Florin Tincescu au facut spectacol la Prealpi Master Show. Desfasurata la Treviso in Italia, competitia a fost oportunitatea perfecta pentru Simone Tempestini sa parcurga primii kilometri in regim de cursa cu modelul Skoda Fabia S2000.

Dupa parcurgerea celor patru probe speciale, cu o lungime totala de 34,8 kilometri, Simone Tempestini a terminat pe locul 6 la general fiind insa cel mai bun pilot cu o masina S2000. Juniorul Napoca Rally Academy a primit si Trofeul Attilio Betega, fiind cel mai bine clasat pilot sub 25 de ani din competitie. „A fost un weekend foarte frumos si distractiv pentru mine. Speciala de la Prealpi Mastershow nu estea neaparata cea mai frumoasa proba, dar atmosfera a fost exelenta si foarte multi spectatori. M-am acomodat cu masina si incepe sa-mi placa din ce in ce mai mult. Am avut un ritm bun si cred ca asta este cel mai important pentru noi”, a spus Simone Tempestini.

Florin Tincescu a continuat procesul de acomodare cu modelul Citroen C2 R2 Max, dar si cu Carmen Poenaru, copilotul cu care a concurat la Prealpi Mastershow. „Totul a functionat bine in acest weekend. Am avut o singura problema la frane pe cea de-a treia trecere pe proba, dar in rest sunt multumit. Au fost multe lucruri noi pentru mine la aceasta etapa, dar incet, incet lucrurile intra in normal”, a spus si Florin Tincescu. In final, vicecampionul de la Cupa Dacia in 2013 a terminat Prealpi Mastershow pe locul 4 la clasa R2.

Pregatirile pentru juniorii Napoca Rally Academy vor continua cu o serie de sesiuni de teste si participari la alte competitii. Urmatorul eveniment din calendarul NRA este insa gala de premiere din Campionatul European de Raliuri, programata pe 10 decembrie la Paris, unde echipa va fi primi trofeul castigat in ERC Production Cup.   

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii