Marco Tempestini
Florin Tincescu debuteaza in Junior ERC.
Simone Tempestini va concura cu Skoda Fabia S2000.
Marco Tempestini la prima cursa din ERC cu Ford Fiesta R5.

Echipajele Napoca Rally Academy sunt pregatite pentru startul in Rally Liepaja, etapa a doua din Campionatul European de Raliuri. Florin Tincescu va debuta in Junior ERC cu Citroen C2 R2 Max, Simone Tempestini va lua startul cu Skoda Fabia S2000, iar Marco Tempestini este la primul raliu din ERC cu modelul Ford Fiesta R5.

Rally Liepaja din Letonia, etapa a doua din Campionatul European de Raliuri este si prima inclusa in Junior ERC. Florin Tincescu si Iulian Nicolaescu vor lua startul la sase din cele sapte etape incluse in competitia juniorilor cu modelul Citroen C2 R2 Max. „Va fi o lupta acerba. Sunt 15 piloti inscrisi si de abia astept sa luam startul. 2014 este un an in care vrem sa invatam cat mai mult si apoi in 2015 sa ne luptam pentru titlu. Obiectivul nostru in Letonia este sa parcurgem cat mai multi kilometri, sa ajungem la final si sa ne imbunatatim permanent timpii pe probe”, a spus Florin Tincescu.

Simone Tempestini si Marco Tempestini se afla la cea de-a doua participare in etapa din Letonia. Insa, in 2014, Simone Tempestini va lua startul cu modelul Skoda Fabia S2000, iar Marco Tempestini cu modelul Ford Fiesta R5. „Etapa din Letonia este una foarte dificila cu speciale rapide, tehnice, dar care mi-a placut foarte mult. Obiectivul meu este sa terminam in top 10, ceea ce nu va fi deloc usor tinand cont de concurenta de aici. Sunt sigur ca Simone va fi unul dintre adversarii mei si daca totul merge bine pentru el nu cred ca am cum sa tin pasul, dar vom vedea ce se intampla in cursa”, a spus Marco Tempestini.

Specialele de macadam din Letonia sunt acoperite cu zapada si gheata, ceea ce reprezinta o provocare in plus pentru pilotii Napoca Rally Academy, etapa contand si pentru trofeul ICE MASTERS din Campionatul European de Raliuri. „Cu siguranta faptul ca am luat startul aici in 2013 este un plus. Configuratia raliului s-a schimbat acum, dar caracteristicile probelor sunt aceleasi. Am facut cateva teste inainte si cred ca am gasit cel mai bun set-up pentru conditiile de aici”, a spus si Simone Tempestini.

Etapa din Letonia este programata in perioada 31 ianuarie – 2 februarie, iar cele 12 probe speciale au o lungime de 240,6 kilometri. „Sunt sigur ca pentru toti din echipa va fi o experienta interesanta. Simone si Florin au multe de invatat, iar eu sunt aici pentru distractia de a merge pe zapada si gheata”, a mai adaugat Marco Tempestini.

Napoca Rally Academy sustine in acest sezon si evolutiile italianului Andrea Crugnola care concureaza in Junior ERC cu un Peugeot 208 R2 preparat de echipa din Romania. Tot cu o masina pusa la dispozitie de NRA, un Subaru Impreza, va lua startul si echipajul Ekaterina Stratieva/Carmen Poenaru.

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii