Conceputa pentru camioane de pana la 16 tone, noua anvelopa MICHELIN X MULTI D ofera companiilor de transport mai multa siguranta, beneficiu extrem de important deoarece mobilitatea in orice conditii reprezinta pentru acestia o reala necesitate.

Michelin X Multi D
Conceputa pentru camioane de pana la 16 tone, noua anvelopa MICHELIN X MULTI D ofera companiilor de transport mai multa siguranta, beneficiu extrem de important deoarece mobilitatea in orice conditii reprezinta pentru acestia o reala necesitate.

Prin #@MICHELINTRUCKde pe Instagram, reteaua de socializare devenita celebra prin serviciul ei de partajare de fotografii, Michelin ofera transportatorilor posibilitatea de a prezenta marcile care le sunt alaturi in activitatea de zi cu zi si pasiunile in cadrul concursului a carui tema este Livreaza pretutindeni”. Cu peste 130 de milioane de utilizatori in intreaga lume si peste 600.000 de fotografii cu hashtag-ul #truck (si 30.000 cu hashtag-ul #camion), reteaua de socializare Instagram reprezinta cea mai adecvata platforma pe care transportatorii pot incarca imagini cu locurile inedite in care ajung atunci cand isi desfasoara activitatea.

Lunar, pana la sfarsitul lui iunie 2014, se vor acorda premii pentru cele mai frumoase fotografii cu vehicule, peisaje si oameni. Fotografiile trebuie sa includa un camion si trebuie sa fie etichetate #MICHELINXMULTI. Participantii la concurs pot castiga iPad-uri, ceasuri sau lampi Bibendum si multe alte premii. 

Prin intermediul concursului Livrează pretutindeni” de pe Instagram, Michelin îşi reafirmă colaborarea cu transportatorii într-un mod inovator, interactiv şi amuzant.

Michelin, cel mai important constructor de anvelope, se dedică îmbunătăţirii continue a mobilităţii bunurilor şi oamenilor, prin fabricarea şi comercializarea de anvelope pentru orice tip de vehicul, inclusiv avioane, automobile, biciclete/motociclete, utilaje industriale, utilaje agricole şi camioane. Michelin oferă totodată şi servicii electronice de asistenţă prin ViaMichelin.com, publică ghiduri de călătorie, ghiduri hoteliere şi ghiduri pentru restaurante, hărţi şi atlase rutiere. Având sediul în Clermont-Ferrand, Franţa, Michelin este prezent în peste 170 de ţări, are 113.400 angajaţi şi 69 de fabrici în 18 ţări diferite. (www.michelin.com).

Sursa: Irina Drăgan, PR Manager Michelin Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii