Bosch Automotive Tradition, divizia de autovehicule clasice a Bosch Automotive Aftermarket, susține fanii autovehiculelor clasice printr-o gamă amplă de piese de schimb și informații, inclusiv o bază de date gratuită cu informații online și magazinul online www.partbob.com.

Bosch Automotive Tradition
Bosch Automotive Tradition, divizia de autovehicule clasice a Bosch Automotive Aftermarket, susține fanii autovehiculelor clasice printr-o gamă amplă de piese de schimb și informații, inclusiv o bază de date gratuită cu informații online și magazinul online www.partbob.com. Acest magazin online ajută clienții să găsească piese de schimb și servicii. Pe lângă organizarea raliului „Bosch Boxberg Klassik” pentru autovehiculele clasice, Bosch Automotive Tradition participă și la multe târguri și evenimente pentru autovehiculele clasice, permițând diviziei să stabilească relații directe cu admiratorii autovehiculelor de epocă.

Reproducerea acumulatorului negru clasic

Bosch Automotive Tradition expune acumulatorul negru clasic ca un proiect nou de reproducere. La exterior, acumulatorul va avea designul original, dar interiorul va fi modernizat. Carcasa va fi realizată din plastic în loc de cauciuc dur, ceea ce va amplifica puterea de pornire cu până la 70 de procente și va conferi acumulatorului o mai mare stabilitate. Aceste modificări vor ajuta acumulatorul să respecte cerințele de siguranță mult mai stricte pentru autovehiculele moderne. Acumulatorul va fi, de asemenea, aproape complet reciclabil. Acumulatorul negru va fi inițial disponibil în versiuni de șase volți, urmate ulterior de versiuni de doisprezece volți. Acest proiect va confirma încă o dată susţinerea diviziei Bosch Automotive Tradition în reproducerea autovehiculelor de epocă.

Original din toate punctele de vedere
Bosch Automotive Tradition are acces la o gamă de peste 58.000 de piese de schimb de la fabricile Bosch din toată lumea și poate asigura astfel furnizarea de piese de schimb Bosch originale pentru autovehiculele de epocă. Mai mult, prin achiziția Koller & Schwemmer, pompa mecanică de injecție de benzină face parte, din nou, din gama de produse Bosch. În situațiile în care nivelul stocurilor nu acoperă cererea mare pentru o anumită piesă de schimb, Bosch Automotive Tradition analizează fezabilitatea conceptelor de reparare sau de reproducere conform specificațiilor originale – o metodă exemplificată de acumulatorul clasic. În plus, depozitarea adecvată pe termen lung sau continuarea producției și după finalizarea producției de serie garantează disponibilitatea continuă a pieselor de schimb mai vechi. Informații despre gama actuală de piese reproduse și piese de schimb sunt disponibile pe pagina www.automotive-tradition.com. Piesele de schimb sunt disponibile la comercianții en gros, la service-urile auto Bosch, pe www.partbob.com sau la diviziile de modele clasice ale producătorilor de autovehicule.

Bază de date extinsă cu informații online
Bosch Automotive Tradition ajută pasionații de autovehicule clasice și retro să găsească piesele de schimb adecvate folosind o bază de date extinsă cu informații online. Sunt disponibile peste 50.000 de documente ce pot fi descărcate gratuit din meniul „Knowledge” (Informații) la adresa www.automotive-tradition.com. Documentele pot oferi răspunsuri la întrebări legate, de exemplu, de demarorul instalat inițial pe un autovehicul sau de autovehiculele pentru care a fost folosit un anumit controller și pot oferi și informații despre piesele de schimb alternative care pot fi utilizate. Admiratorii autovehiculelor clasice utilizează intensiv această bază de date, ceea ce face ca gama de documente disponibile să fie extinsă în mod constant.

Magazin online cu gama de piese de schimb pentru autovehiculele clasice
Magazinul online www.partbob.com oferă piese de schimb rare și componente scoase din producție, dar și gama Bosch pentru autovehiculele clasice. Proprietarii de autovehicule retro și clasice pot utiliza, de asemenea, serviciile de reparații „1:1 REMAN” prin intermediul magazinului online. Acest serviciu este disponibil exclusiv prin intermediul magazinului și oferă reparații pentru o gamă largă de piese și componente originale Bosch, cum ar fi distribuitoarele de carburant K-Jetronic și regulatoarele de încălzire și senzorii de presiune ai camerei de admisie D-Jetronic. Bosch Automotive Tradition garantează calitatea, gama de produse și partenerii oferiți și asigură procesarea rapidă și fără probleme a comenzii.

Bosch Automotive Tradition oferă cursuri pentru autovehiculele clasice
Bosch Automotive Tradition oferă o gamă de sesiuni de instruire cu privire la sistemele Bosch mai vechi, oferind participanților oportunitatea de a dobândi cunoștințe practice direct de la producător. Proprietarii de autovehicule retro și clasice care sunt și admiratori ai tehnologiei, precum și angajații service-urilor auto care doresc să-și sporească cunoștințele pot lua parte la sesiuni speciale de instruire în domeniul sistemelor D, K/KE și L-Jetronic și al sistemelor de aprindere Bosch. Gama Bosch se extinde în permanență. Mai multe informații se află pe pagina de internet www.automotive-tradition.com. Seminariile se organizează la service-urile auto Bosch ce poartă sigla „Classic Service”, ce atestă faptul că dețin cunoștințe specializate pentru repararea autovehiculelor de epocă. Aceste service-uri auto aparțin unei rețele care cuprinde în prezent 55 de companii partenere Bosch din Germania, Austria și Elveția. Pe pagina de Facebook a Bosch Classic Division, www.facebook.com/automotive.tradition se pot găsi informații care acoperă toate aspectele din domeniul autovehiculelor clasice. Există, de asemenea, un buletin informativ gratuit care este disponibil pe pagina www.automotive-tradition.com. 

Sursa: Bosch Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii