Renault Romania alaturi de sportivii olimpici prezenti la Olimpiada de la Soci
Renault România, sponsor principal al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, a susținut delegația română ce ne-a reprezentat la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Soci, desfășurate în perioada 7-23 februarie 2014.

Pe 2 februarie, Renault România a avut onoarea de a-i conduce pe olipmicii noştri la aeroport, în drumul lor către Soci. O caravană formată din 9 mașini, a fost alături de atleții români ce se îndreptau către cea mai importantă competiție sportivă. Coloana de mașini a fost condusă de către pilotul Alex Filip, care a venit să îi încurajeze pe sportivii noștri.

De asemenea, Renault România i-a întâmpinat pe sportivii români și la intoarcerea în țară cu emoție și bucurie. Momentul a adus zâmbete pe chipurile sportivilor și le-a demonstrat că suporterii lor sunt tot timpul alături de ei.

Pe toată durata Olimpiadei, Renault România a transmis pe pagina de Facebook noutăți și informații legate de disciplinele din cadrul Jocurilor Olimpice de iarnă dar și despre rezultatele sportivilor noștri prezenți la Soci. În încercarea de a crește interesul publicului român pentru sporturile de iarnă, Renault România a creat un mic ghid ilustrat ce explică în imagini regulile esențiale pentru fiecare dintre cele 15 discipline. 

Prin fiecare mesaj de susținere adresat sportivilor pe toată durata Jocurilor Olimpice, din  dorința de a le fi alături cu orice ocazie pentru a-i încuraja, Renault își exprimă angajamentul de a respecta și promova adeziunea la valorile olimpice de fair play, profesionalism și excelență.

Sursa: Laura Maricescu, PR Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii