Echipa Olimpica a Romaniei
Renault România, sponsor principal al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, susține delegația română la Jocurile Olimpice de Iarnă, ce se vor desfăşura la Soci, în perioada 7-23 februarie 2014.

După Olimpiada din 2012 de la Londra, competiția din această iarnă reprezintă o nouă oportunitate pentru Renault de a-şi demonstra adeziunea la valorile olimpice: excelență, perseverenţă, profesionalism și fair play.

În noiembrie 2013, Renault România și-a reînnoit angajamentul de a articipa la Jocurile de Iarnă de anul acesta.susține şi premia performanţele olimpice ale sportivilor români şi de a sprijini activitățile Comitetului Olimpic și Sportiv Român, în cadrul noului parteneriat cu o durată de patru ani.

Renault România își dorește să popularizeze sporturile de iarnă în rândul publicului român și să educe gustul acestuia pentru competițiile destinate sezonului rece. Pe toată durata Jocurilor Olimpice de la Soci, Renault va oferi detalii despre întrecerile sportive şi va deveni suporterul principal al sportivilor români calificați.

Thomas Dubruel, Director General Renault Commercial Roumanie, a declarat: „Renault România duce mai departe valorile olimpice, valori ce se suprapun cu cele promovate de noi cu fiecare ocazie. Sprijinim participarea delegației române la Jocurile Olimpice de la Soci din februarie 2014 deoarece considerăm că sportivii de performanță care participă la această competiție trebuie să se bucure de toată atenția noastră.“

Renault România, Mașina Oficială a Comitetului Olimpic și Sportiv Român, a condus delegația României către aeroport pe data de 2 februarie, când sportivii noștri au plecat către Soci.

Echipa olimpică a României este compusă din 24 de sportivi ce vor concura la următoarele probe de concurs: biatlon, bob dublu feminin, bob dublu masculin, bob patru masculin, sanie, patinaj artistic, schi fond, schi sărituri și schi alpin.

Octavian Morariu, Președinte al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, a adăugat:
„Ne bucurăm că Renault România este alături de noi în această etapă foarte importantă pentru Comitetul Olimpic și sportul românesc. Îi mulțumim partenerului nostru principal că este din nou un sprijin al performanței românești la competițiile internaționale și că rămâne, alături de noi, un susținător al spiritului olimpic.”

Pe pagina de Facebook Renault România -  https://www.facebook.com/RenaultRomania, sau pe site-ul oficial Renault – www.renault.ro, utilizatorii vor descoperi informaţii despre cele 15 probe olimpice și despre sportivii români calificați la Olimpiadă.

Sursa: Laura Maricescu, PR Manager 
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii