Începând de acum și până la sfârșitul lunii mai a.c., internauți, fotografi iscusiți, utilizatori de anvelope 4X4 și clienți finali ai Goodyear, vor străbate România într-o experiență unică de călătorie și aventură, prin peisaje fascinante și locuri greu accesibile din cele patru zări ale țării.

4X4 Goodyear Experience powered by Tiriac Auto
Începând de acum și până la sfârșitul lunii mai a.c., internauți, fotografi iscusiți, utilizatori de anvelope 4X4 și clienți finali ai Goodyear, vor străbate România într-o experiență unică de călătorie și aventură, prin peisaje fascinante și locuri greu accesibile din cele patru zări ale țării.

Goodyear Dunlop Tires România, împreună cu partenerul său principal Țiriac Auto, a dat startul unui inedit concurs destinat utilizatorilor de mașini SUV și 4x4 și iubitori de călătorii și aventuri în off-road. Integrat într-o experiență de brand ce va trece prin filtrul unor blogări entuziaști de expediții în natură și a unor fotografi maeștri ai peisajului, concursul are menirea de a strânge laolaltă experiențele personale ale conducătorilor auto amatori de off-road pe o platformă web dezvoltată pe site-ul Goodyear România și de a premia acele experiențe în care spiritul excelenței și aventurii Goodyear se regăsește cel mai bine.

Expediția poartă semnătura unui pasionat de offroad și de escapade în natură: Doru Panaitescu. Iată ce declară el : „toate cele șase etape ale proiectului se vor desfășura în zone extrem de pitorești, deși pentru mulți sunt doar drumuri unde este cel mai probabil să te împotmolești mergând și pe "județene", nu doar în offroad. Evident, noi nu vom face asta, ci ne propunem să arătăm tuturor celor care au mașină cu tracțiune 4x4 că au ce vedea în România, dacă lasă puțin confortul asfaltului deoparte”.

Îmbarcați la bordul a trei Forduri KUGA si un Ford Ranger, echipate cu anvelopele Goodyear EfficientGrip SUV special proiectate pentru a face față călătoriilor atât on-the-road cât și off-the-road, 16 blogări au dat startul aventurii Goodyear, pornind într-o primă expediție spre Sărata Monteoru, unde Ivo Bobal, Mircea Panaitescu, Răzvan Baciu și Eros Nicolau îl vor însoți pe Doru Panaitescu pe drumuri mai puțin umblate.

Expediția va prilejui celor 16 blogări, printre altele, ocazia de a intra în contact cu sălbăticia naturii, cu povești și istorii locale, cu zone geografice cu structuri speciale, ș.a. Mărturiile lor vor sta alături de experiențele relatate de utilizatorii ce își vor înscrie în concurs experiențele surprinse în imagini și fotografii diverse, într-un jurnal de viață și expediție deschis pe microsite-ul campaniei: http://promotii.goodyear.eu/ro_ro/4x4-experience/

Expediția „4x4 Goodyear Experience powered by Țiriac Auto” a început în acest sfârșit de săptămână și timp de 6 week-end-uri, programează 6 expediții în off-road, în regiuni precum: Sărata Monteoru, Dobrogea, Fundata, Saschiz,Cheile Butii și Orșova. La finalul primelor 4 expediții vor fi desemnați 6 câștigători, aceștia urmând să beneficieze de o expeiență autentică în off-road, pornind cu caravana Goodyear în Mehedinți.

Pentru mai multe detalii despre concursul și caravana 4x4 Goodyear Experience powered by Țiriac Auto, vizitați http://promotii.goodyear.eu/ro_ro/4x4-experience/ 

Sursa: Izabella Ghita, PR Managing Partner QLT Group Division
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii