Producătorul de remorci de top recunoaște compania Goodyear Dunlop pentru calitatea produselor sale și pentru nivelul ridicat al serviciilor.

Goodyear distins cu premiul Supplier of The Year
Producătorul de remorci de top recunoaște compania Goodyear Dunlop pentru calitatea produselor sale și pentru nivelul ridicat al serviciilor.

Goodyear Dunlop a primit distincția ‘Supplier of the Year’ din partea unuia din cei mai mari producători europeni de remorci , Bernard Krone GmbH.  Ceremonia de înmânare a distincției a avut loc în cadrul Zilei Furnizorilor organizată la principala unitate de producție a Krone din Werlte, Germania, în prezența lui Bernard Krone, directorul companiei.

Unul din momentele centrale ale Zilei Furnizorilor a fost decernarea disticțiilor ‘Supplier of the Year’.  Aceasta a fost pentru prima dată cănd Krone a oferit aceste distincții, pentru cinci categorii diferite. Goodyear Dunlop a fost una din companiile premiate, câștigând distincția la categoria ”Șasie”. 

"Economia de astăzi este foarte mult bazată pe o logistică punctuală, 70% din aceasta fiind livrată prin transportul rutier asigurat cu camioane. Acest lucru implică faptul de a te putea baza în totalitate atât pe camioanele din flotă, cât și pe remorci. Noi avem un nivel foarte ridicat al cerințelor în ceea ce privește furnizorii noștri și nevoia noastra ca aceștia să ne asigure că ne vor livra întotdeauna cea mai bună calitate la un preț corect,” a spus Bernard Krone în discursul său.

Suntem foarte încântați să primim această distincție în calitate de furnizori ai Krone, unul din producătorii europeni de remorci de top. Această distincție nu numai că demonstrează excelenta calitate a produselor noastre, ci și faptul că suntem un partener de încredere, competent și de lungă durată pentru Krone, oferind mult mai mult decât doar anvelope”,a spus Peter Platje, Director de Vânzări de anvelope de camion pentru echipare originală în Europa la Goodyear Dunlop.

În jur de 200 de furnizori ai Bernard Krone GmbH au luat parte la ceremonie, dintre aceștia, câștigătorii fiind aleși de un juriu special ales pentru a le aprecia și evalua calitatea și performanța din punct de vedere logistic precum și valoarea din punct de vedere financiar și al nivelului de performanță al serviciilor pe care le oferă.

Sursa: Izabella Ghita, PR Managing Partner 
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii