In urma hotararii cu numarul 1/2014 din data de 1 aprilie, Marco Tempestini a depus un apel pentru a contesta decizia Comisiei de competitii a Federatiei Romane de Automobilism Sportiv privind excluderea echipajului cu numărul de concurs 3 format din Marco Tempestini/Lucio Baggio si excluderea echipei Napoca Rally Academy din cadrul primei etape din Campionatului National de Raliuri Dunlop 2014 - Tess Rally Romtelecom – desfasurata la Brasov.

Marco Tempestini
In urma hotararii cu numarul 1/2014 din data de 1 aprilie, Marco Tempestini a depus un apel  pentru a contesta decizia Comisiei de competitii a Federatiei Romane de Automobilism Sportiv privind excluderea echipajului cu numărul de concurs 3 format din Marco Tempestini/Lucio Baggio si excluderea echipei Napoca Rally Academy din cadrul primei etape din Campionatului National de Raliuri Dunlop 2014 - Tess Rally Romtelecom – desfasurata la Brasov.

“Asa cum am afirmat si dupa audierile de la sediul F.R.A.S, din punctul nostru de vedere nu am incalcat regulamentele in vigoare. Tinand cont de decizia Comisiei de competitii, am depus un apel prin care contestam aceasta decizie si vom prezenta toate argumentele noastre”, a spus pilotul Napoca Rally Academy.

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii