Carucior Brisk Kiwi - Joie
Foto: www.toyhut.ro
Cand vorbim de mobilitate, majoritatea dintre noi ne gandim imediat la autovehicule, la toate categoriile de autovehicule (fie acestea doar turisme, SUV-uri sau utilitare) si acest lucru nu numai pentru ca industria auto a explodat in ultimii ani, ci si pentru faptul ca din ce in ce mai multe persoane isi doresc nu o masina la intreaga familie, ci chiar o masina pentru fiecare membru major al acesteia si daca se poate cat mai eleganta, care sa se regaseasca cat mai putin in parcul auto national (unica ar fi perfecta), confortabila, cu consum de combustibil cat mai redus si intretinere cat mai usoara.

Dar ce facem pentru copilasii nostri mici, pentru bebelusii nostri mai exact? Ei nu numai ca nu au carnet de conducere si nu au dreptul de a da examen pentru unul, ei nu pot merge singuri sau daca pot merge singuri, nu o pot face decat pe distante scurte si foarte scurte. Bine, bine, nu pot merge departe pe cont propriu, dar totusi au nevoie si ei de mobilitate, pentru ca daca stau prea mult intr-un loc, nu numai ca se plictisesc si incep sa planga, ci nu reusesc sa isi consume energia proprie, lucru care inseamna ca nu prea vor dormi noaptea si mai grav ca noi va trebui sa le tinem companie in timpul noptii, pentru ca apoi sa mergem dimineata la serviciu “fresh”, fara sa se cunoasca ca am pierdut o noapte intreaga! J

Pentru bebelusi ne rezumam la inceput doar la carucioare, care sunt niste instrumente foarte utile atunci cand avem un copil mic, pentru ca acestea ne ajuta nu numai sa scoatem copilul la aer (eram sa spun aer curat, de unde atat aer curat) si sa mai descopere si ei lucruri noi din natura, ci si sa le mai consumam din energie, pentru ca au foarte multa si trebuie evacuata pentru un somn cat mai linistit noaptea, cu cat mai putine pauze (pauze publicitare, cum imi place mie sa le spun), daca se poate fara intreruperi e cu atat mai bine.

Cautand pe internet solutii pentru mobilitatea bebelusilor, am gasit ToyHut.ro, un magazin online ce vine in intampinarea noastra cu multe carucioare copii, pentru toate gusturile si pentru toate buzunarele, cu preturi incepand de la 209 lei si terminand cu 1299 lei, deci o paleta foarte variata de preturi, de unde ne putem alege oricand caruciorul potrivit pentru bebelusul nostru.

Ce carucioare de copii ati alege pentru bebelusul vostru? 
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii