Salvatore Arcarese
Salvatore Arcarese va face un sezon complet in Eurocup Clio.
Pilotul roman va concura si in Clio Cup Italia.
Sezonul 2014 incepe pe 26 – 27 aprilie in Spania la Motorland Aragon.


Salvatore Arcarese va ataca sezonul 2014 cu o echipa noua, Rangoni Motorsport, in Eurocup Clio si Clio Cup Italia. Prima cursa din competitia europeana este programata in weekendul 26 – 27 aprilie in Spania pe circuitul Motorland Aragon.
 
Dupa un sezon alaturi de echipa Composit Motorsport, Salvatore Arcarese isi continua cariera in lumea sporturilor cu motor alaturi de echipa italiana Rangoni, iar in 2014 va participa la toate cele patru etape din Eurocup Clio, plus la cursele din Clio Cup Italia. „Am pus la punct un program complet pentru acest sezon impreuna cu echipa Rangoni si cred ca putem face lucruri frumoase impreuna. Va fi un sezon dificil, cu o concurenta mare, dar tocmai acest lucru ma ambitioneaza si mai mult”, a spus Salvatore Arcarese, inaintea primei etape din Eurocup Clio.

Atat in Eurocup Clio, cat si in Clio Cup Italia, Salvatore Arcarese va pilota versiunea de curse dezvoltata pe baza noului Clio cu motor turbo de 1,6 litri care dezvolta 220 CP si are un cuplu de 270 Nm. „Am avut pana acum doua sesiuni de teste si m-am acomodat destul de bine cu masina. Anul acesta sunt mai putine etape in Cupa European si trebuie sa fiu in forma inca de la prima etapa”, a mai spus Salvatore Arcarese.

Eurocup Clio, competitia in care se concurează cu modele Clio perfect identice, va incepe in weekendul 26 – 27 aprilie pe circuitul de la Motorland Aragon in Spania, dupa care se va merge la Nurburgring in Germania (12 – 13 iulie), Paul Ricard in Franta (27 – 28 septembrie), si Barcelona in Spania (18 – 19 octombrie. Cursele din Eurocup Clio se desfasoara in cadrul World Series by Renault, iar rezumatele etapelor vor putea fi urmarite si in Romania pe postul de televiziune Eurosport.

In competitia monomarca din Italia mai sunt programate 5 etape: Red Bull Ring in Austria (25 mai), Adria (15 mai), Monza (6 iulie), Mugello (7 septembrie) si Vallelunga (26 octombrie). „Anul acesta voi merge la toate etapele din Eurocup Clio, iar pentru Clio Cup Italia nu am pus la punct tot programul. Vom lua o decizie dupa primele doua – trei curse si daca avem sanse la titlu vom face un sezon complet si in Italia, a mai adaugat Salvatore Arcarese.

Sursa: PR Salvatore Arcarese
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii