2014 DTM Oschersleben
Week-end plin pentru BMW Motorsport, cu etape în DTM, VLN şi Blancpain Sprint Series. În cea de-a doua etapă din Deutsche Tourenwagen Masters, ploaia şi cele trei intervenţii ale Safety Car au făcut ca piloţii BMW să ocupe doar locurile al cincilea (Augusto Farfus), respectiv al nouălea (Martin Tomczyk). În ciuda faptului că au fost implicaţi în disputa pentru podium sau pentru clasări în Top 10, ceilalţi piloţi BMW au fost victimele ultimei neutralizări şi au ratat şansa de a acumula puncte preţioase.

La Brands Hatch, locul unde a cucerit două medalii de aur şi una de argint la "handbiking" în cadrul Jocurilor Paralimpice de la Londra din 2012, Alessandro Zanardi a reuşit să ocupe locul al cincilea în cursa principală a celei de-a doua etape din Blancpain Sprint Series. Cel mai bine clasat model BMW a fost BMW Z4 GT3 al BMW Sports Trophy Team Brazil, cu echipajul Sergio Jimenez - Caca Bueno, care a încheiat al treilea atât în manşa de calificare, cât şi în cursa principală.

La ultima evoluţia înaintea cursei de 24 de ore de la Nürburgring, eveniment ce va avea loc în 21-22 iunie, BMW Sports Trophy Team Marc VDS şi-a trecut în cont o nouă clasare pe podium, în cea de a 45-a ediţie a Trofeului Adenauer ADAC Simfy. #25 BMW Z4 GT3, pilotat de Uwe Alzen (Germania) şi Jörg Müller (Germania), a încheiat pe locul al doilea cea de-a patra etapă a campionatului de anduranţă VLN. Celelalte trei modele BMW Z4 GT3 ale echipelor BMW Sports Trophy au ocupat locurile al patrulea (#20 Team Schubert), al zecelea (#26 Team Marc VDS), respectiv al 19-lea (#19 Team Schubert).

Sursa: Bosch Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii