OZ, producătorul de jante after market cel mai premiat de-a lungul istoriei sale, va fi prezent la salonul Reifen din Essen, Germania, în perioada 27-30 mai.

OZ
OZ, producătorul de jante after market cel mai premiat de-a lungul istoriei sale, va fi prezent la salonul Reifen din Essen, Germania, în perioada 27-30 mai.

Această mult așteptată manifestare a atras dintotdeauna liderii industriei de profil, fie că este vorba de mari producători sau comercianți, fiind rampa de lansare în ceea ce privește noutățile din piață.

Salonul Reifen reprezintă un adevărat crosspoint auto, unde OZ a decis să expună noutățile pentru 2014, și cel mai important, întreaga sa colecție de jante pentru următorul sezon de iarnă.

Se remarcă noul MSW 85, ultima noutate a colecției MSW All Season, care reprezinta o adevarată evoluție tehnică a stilului. Chiar și de-a lungul lungilor luni de iarnă, cei care caută stil și calitate, dar și o oarecare notă de sportivitate, regăsesc în noul model MSW 85 soluția ideală, ca urmare a spițelor sale prelungite și atent prelucrate.

În completarea colecției MSW All Season, vor fi prezentate și modele din colectia OZ, pentru aceia care țin să-și păstreze un statut ridicat ''al încalțărilor'' și pe timp de iarnă. Finisări speciale precum cea de negru mat a modelului OZ Montecarlo HLT, reprezintă soluția high tech pentru a te bucura de performanță și pe sezonul rece.

Jantele OZ, aprobate de curând și de Ministerul Infrastructurii și Transporturilor din Italia - MADE dețin și omologarea germană KBA emisă de TÜV sau cea japoneză JWL.

Produsele fabricate de Grupul OZ vor fi disponibile la salonul Reifen din Essen în perioada 27-30 mai, la pavilionul 02, standul C16.

Sursa: Izabella Ghita, PR Managing Partner INKCOMM PR
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii