Prima Evadare
ŠKODA este al patrulea an la rând unul dintre sponsorii principali ai concursului de ciclism Prima Evadare.
ŠKODA Yeti este mașina oficială a evenimentului.

Pentru al patrulea an la rând, ŠKODA revine ca sponsor principal al concursului „Prima Evadare” – evenimentul cu cel mai mare număr de participanți din Estul Europei. Încurajând un stil de viață sănătos prin practicarea sporturilor în aer liber, această competiție aduce împreună amatori și profesioniști din diferite categorii. ŠKODA este recunoscută la nivel internațional pentru implicarea în competițiile sportive, în special cele de ciclism, precum: Tour de France, Giro d’Italia, Tour de Suisse etc.

„Ciclismul a fost întotdeauna un sport de suflet pentru ŠKODA. De aceea am încercat în fiecare an să fim aproape de cât mai multe competiții sportive, precum și de a dezvolta propria noastră competiție -  aflată tot la al patrulea an de existență. ŠKODA Yeti este mașina oficială a evenimentului, fiind modelul perfect pentru traseul on și off-road de aproape 55 de km. Astfel, automobilul devine un ajutor excelent pentru cei care revin obosiți după un traseu solicitant în aer liber”, a declarat Patricia Zegreanu, Marketing & Communication Manager ŠKODA România.

„Anul trecut am avut aproape 3000 de participanți care au încercat din răsputeri să termine traseul dificil dintre București și Snagov. ŠKODA Yeti ne-a fost de mare ajutor în pregătirea traseului, în transportarea echipelor de filmare și în susținerea concurenților pe traseu în punctele de evacuare în cazul în care din diferite motive nu reușeau să termine cei 55 de km. Implicarea mărcii în organizarea concursului este apreciată în fiecare an, ŠKODA fiind unul dintre sponsorii care fac posibil acest eveniment”, a declarat Daniel Sârdan, Organizator Prima Evadare.

Prima Evadare dă și în acest an startul pe 11 mai 2014 din Pădurea Băneasa (intrare Academia de Poliție), toții concurenții fiind așteptați la linia de finish în Snagov. Mai multe informații găsiți pe website-ul evenimentului: www.primaevadare.ro.

Sursa: Patricia Zegreanu, Marketing & Communication Manager Skoda Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii