2014 BMW M4 DTM
Campionatul German de Turisme (DTM) reprezintă unul din cele mai disputate şi spectaculoase competiţii pe circuit din acest moment, reunind cei mai importanţi constructori premium la nivel mondial. BMW are o tradiţie bogată în acest campionat, cu un total de 51 de victorii.

În 2012, BMW a avut o revenire istorică în DTM, după o pauză de 20 de ani. În final avea să ajudce, încă de la debut, titlul pentru constructori, piloţi şi echipe. În 2013, după un sezon disputat, încheia pe prima poiziţie în clasamentul constructorilor şi, prin Augusto Farfus (BRA), pe locul doi la piloţi.

Sezonul DTM 2014 se pregăteşte să debuteze în acest weekend, pe 4 mai, la Hockenheim. Sunt programate în total 10 curse. Vor fi 4 echipe şi 8 piloţi care vor purta sigla mărcii: alături de Augusto Farfus, Joey Hand, Bruno Spengler, Martin Tomczyk, Timo Glock şi Marco Wittmann se alătură debutanţii Maxime Martin şi António Félix da Costa.

Sursa: BMW Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii