Einstal
Fiind printre multe alte lucruri, un pasionat de auto si de IT, sau de IT si de auto, pentru ca imi este foarte greu sa spun ce sector imi place mai mult dintre acestea doua, nu pot sa trec cu vederea evolutiile extraordinare din ultimii ani, pe alocuri chiar uimitoare, din aceste doua mari domenii de activitate, care se intrec parca in ultimul timp in tot felul de inventii, care mai de care mai interesante si mai utile.

Astfel, daca industria IT continua sa ne uimeasca cu aparatia de dispozitive electrice si electronice, din ce in ce mai mici, dar care ofera resurse si aplicatii din ce in ce mai multe si mai mari, industria auto se concentreaza pe trecerea de la motoarele cu aprindere prin scanteie si prin compresie, la motoarele electrice, aducand la lumina pe moment doar motoarele hibride, ca o trecere dintre cele doua tehnologii, "motoarele electrice adevarate" fiind pregatite in secret pentru era "post petrol". J

Dar daca iesim putin din sfera celor doua lumi (auto si IT), lucru pe care il facem mai rar in ultimul timp, din cauza timpului liber din ce in ce mai scurt pe care il avem la dispozitie, constatam ca, pe langa aceste doua industrii, foarte mari deopotriva, gigant chiar si celelalte domenii de activitate traverseaza la randul lor o perioada de progres mare si rapid.

Iar unul dintre aceste domenii este si cel al instalatiilor, care au evoluat atat de mult in ultimul timp incat daca ne uitam pe un magazin online oarecare, dar care comercializeaza produse de specialitate, vom avea numai surprize placute, poate mai putin la preturile acestor produse. J Eu unul asa am patit, atunci cand am ajuns din intamplare, la o cautare pe Google, la magazinul online Shop Einstal (www.shop-einstal.ro).

Aici am observat foarte multe produse, foarte utile pentru casele noastre si vorbesc in primul rand despre case pentru ca sunt o persoana fizica obisnuita, dar si pentru firmele a caror manageri doresc sa progreseze odata cu tehnologia. De la aere conditionate, apometre, armaturi, boilere, calorifere, centrale electrice, dispozitive electrice la incalzire in pardoseala, pompe si hidrofoare, puffere, sisteme filtrare, sisteme panouri solare, tevi si fitinguri, pe toate acestea le gasim in variantele cele mai noi si mai inovatoare.

Asa am gasit de exemplu o pompa submersibila, ce are ca domeniu de utilizare pomparea apei curate si fara particule abrazive dintr-un put, fantana sau vas tampon in diverse aplicatii de uz domestic, alimentare cu apa a microintreprinderilor si mici sisteme de irigatie in agricultura si horticultura, ce poate functiona in regim hidrofor, adaugandu-se binenteles la sistemul de instalare al pompei un vas expansiune, presostat, manometru si o supapa de sens. 

Si sunt multe alte produse foarte utile in gospodariile sau firmele noastre, pe care va invit si pe voi sa le vizualizati si apoi sa ne spuneti parerea despre acestea!
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii