O motocicletă Harley-Davidson® Street Glide® va parcurge un traseu incredibil de 20.000 de km călătorind prin Europa, Estul Mijlociu și Nordul Africii, traversând astfel peste 30 de țări. Țara noastră este începând de astăzi parte din acest tur global.

Street Glide
O motocicletă Harley-Davidson® Street Glide®  va parcurge un traseu incredibil de 20.000 de km călătorind prin Europa, Estul Mijlociu și Nordul Africii, traversând astfel peste 30 de țări. Țara noastră este începând de astăzi parte din acest tur global.

În România, modelul Street Glide®  a plecat astăzi din Bucure
ști și va parcurge traseul Pitești – Râmnicu Vâlcea – Sibiu – Sighișoara – Cluj – Oradea, urmând să ajungă la Debrecen pe 5 iunie. Expediția va fi documentată în publicațiile specializate și pe pagina de Facebook Harley-Davidson București. La sfârșitul traseului, vor rezulta imagini spectaculoase din zonele ce vor fi parcurse și un film ce va fi difuzat la nivel global.

Proiectul a început pe 5 iunie în Iordania
și se va termina pe 6 septembrie, în Austria, când va ajunge la European Bike Week, cel mai mare eveniment de acest fel de pe continentul nostru. Traseul va fi documentat de o echipă de filmare care va surprinde fiecare dintre poveștile și peisajele specifice fiecarei culturi pe care motocicliștii le vor traversa la bordul modelului Harley-Davidson® Street Glide® .

“Discover More va fi cea mai amplă experiență de touring organizată vreodată de Harley-Davidson și va traversa Europa, Estul Mijlociu și Africa. Proiectul își propune să arate întregii lumi spiritul de aventură și descoperirile prin care treci atunci când conduci un touring Harley-Davidson”, a declarat Matthew Knott (Communications Manager, Harley-Davidson EMEA).

Street Glide® modelul 2014 este o motocicletă bagger personalizată, de tip „hot-rod”, în stil Harley® autentic. În cadrul proiectului RUSHMORE acest model a fost reproiectat complet pentru 2014, făcând modelul mai suplu și călătoria mai confortabilă. Parbrizul Batwing Fairing a fost reproiectat complet, pentru a-și păstra forma consacrată și pentru a diminua impactul vântului asupra corpului motociclistului. Acest model dispune de un motor nou Twin Cam 103™, transmisie Cruise Drive cu 6 trepte, care asigură o putere sporită în depăşiri, rampe şi susținerea pasagerilor. Coburii reproiectați pot fi acționați cu o singură mână, iar sistemul de informare și divertisment Boom™ Box 4.3 oferă o calitate audio performantă.

Sursa: Ioana Mihai, Jr. Social Media Manager The Practice
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii